Prieten apropiat al lui Victor Ponta, alaturi de care este cercetat intr-un dosar de coruptie, senatorul Dan Sova (43 de ani) a ajuns sa sufle si-n iaurt atunci cand vine vorba de documente oficiale. Caz foarte rar atunci cand discutam de demnitari, parlamentarul de Olt si-a trecut in ultima declaratie de avere, depusa recent, pana si faptul ca masina pe care o achizitionase pe 10 februarie anul curent s-a facut praf pe 20 februarie, intr-un accident, politicianul stipuland in acte si suma exacta pe care a recuperat-o de la societatea de asigurare.

"Autoturism BMW din 2016, dobandit prin vanzare/cumparare la data de 10.02. 2016. La data de 20.02. 2016 a suferit un accident in urma caruia a rezultat o dauna totala. Autoturismul a fost achizitionat pentru suma de 188294,30 lei, cu o valoare de asigurare de 41456 euro. Pana la momentul completarii prezentei s-au recuperat de la asigurator suma de 45115 lei, diferenta de 140134,20 lei urmand a se incasa in perioada urmatoare", a scris Sova in declaratia de avere. Chiar daca masina este achiztionata pe numele lui, fostul ministru al transporturilor a evitat sa precizeze daca el sau altcineva se afla la volanul masinii in momentul accidentului, alegand formularea ambigua "autoturismul a suferit un accident".

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si