Ipoteza deshumarii lui Ionut a aparut in contextul declaratiilor contradictorii date de Valentin Anghel, tatal baiatului, care in urma cu doua zile a anuntat pe un post de televiziune ca nu a primit nici un ban din partea lui Constantin Ciorascu, patronul firmei care detine terenul pe care a avut loc tragedia. A doua zi, acelasi post de televiziune a prezentat documente conform carora suma de 1,6 milioane de euro a fost virata in contul executorului judecatoresc angajat de familia Anghel.

Tatal lui Ionut a revenit si a recunoscut ca a primit acesti bani, invocand o neintelegere legata de felul in care s-a exprimat in ziua respectiva.
Tatal lui Ionut s-a contrazis in declaratii
Tatal lui Ionut s-a contrazis in declaratii

Dupa aceasta intamplare, militantii pentru drepturile animalelor au concluzionat ca Valentin Anghel nu este un om sincer si ca ar fi putut sa minta si in legatura cu identitatea baiatului, care in momentul in care a fost gasit era desfigurat de coltii animalelor. Ei solicita o analiza ADN prin care sa se confirme identitatea lui Ionut.

Cazul baiatului omorat de caini a schimbat legea in Romania, iar in acest moment, orice caine fara stapan care sta mai mult de 15 zile intr-un adapost, fara sa fie adoptat, poate fi eutanasiat.

Baiatul si-a pierdut viata in urma cu 3 ani
Baiatul si-a pierdut viata in urma cu 3 ani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

„Avand in vedere noua declaratie a lui Valentin Anghel, declaratie dovedita a fi in vadita contradictie cu realitatea, si familia Anghel fiind singura care a identificat copilul desfigurat, credem ca se impune deshumarea cadavrului si efectuarea unei analize ADN, analiza care nu s-a facut la momentul respectiv, desi au fost voci care au cerut asta de la inceput.

Se impune asta cu atat mai mult ca acum exista si precedentul Dan Condrea care spune ca in cazuri controversate si atunci cand cadavrul este desfigurat, identificarea facuta de catre membrii familiei nu este suficienta, putand exista la acestia interese obscure si se procedeaza efectuarea analizei ADN. Concluzia: In urma ultimelor declaratii ale tatalui lui Ionut Anghel, se impune desgumarea cadavrului si efectiarea unei analize ADN. Va rugam, mobilizati asociatiile de protectia animalelor sa se adreseze Procuraturii Generale cu solicitarea analizei ADN”, se arata in mesajul care circula in acest moment pe retelele sociale.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si