Sabrina Fitzsimons refuza sa isi mai lase fiica in varsta de 14 ani si fiul de 13 ani sa mearga la cursuri din cauza politicii stricte a unitatii de invatamant la care studiaza copiii ei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mai multe scoli din Marea Britanie au niste reguli stricte in ceea ce priveste vestimentatia elevilor la cursuri, iar temperaturile ridicate din ultimele zile, care au depasit si 33 de grade, nu i-au induplecat pe reprezentatii unitatilor de invatamnat. Potrivit acestora, atat fetele cat si baietii trebuie sa poarte univorma completa, indiferent de anotimp.

Decizia i-a revoltat atat pe

elevi, cat si pe parintii acestora, mai ales ca in ultimele zile tot mai multi adolescenti s-au simtit rau din cauza temperaturilor ridicate.
Multi parinti ameninta ca nu isi vor mai lasa copiii la cursuri, pana nu li se va permite sa vina doar in camasa, fara sacou, scrie Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si