Close sidebar
Close sidebar

Christian Sabbagh e topit dupa fetita lui cea mica! O tine in brate, o plimba, ii pregateste lapticul! "De la 2 dimineata pana la 5 avem discoteca, ne plimbam prin casa cu Anais"

Pe Christian Sabbagh il stie toata lumea ca fiind un barbat dur, fara frica! Dar cati dintre voi au avut ocazia sa il vada asa, in postura de tatic?

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

O echipa de la emisiunea Teo Show a mers acasa la vedeta Kanal D. Telespectatorii au avut ocazia sa o cunoasca pe cea mai mica membra a familiei Sabbagh! Anais va implini trei luni, iar taticul ei e topit dupa ea, scrie Wowbiz.ro.

"De la 2 la 5 dimineata avem discoteca! Dansam! Cand iti e lumea mai draga si somnul mai lin, te trezeste! Timp de trei ore ne plimbam prin casa. O noapte eu, o noapte mami. Am experienta cu copiii. Pe Edi si pe Yasemin nu i-am tinut in brate, imi era frica. Dar cu Anais mi-am luat inima in dinti", a povestit Christian Sabbagh la Teo Show.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Am simtit ca traiesc cu adevarat atunci cand i-am auzit respiratia. Eu ii schimb scutecele, Christian nu se descurca", a declarat si Iulia, proaspata mamica.

Sabbagh e responsabil cu lapticul, o tine pe micuta in brate, insa nu se pricepe sa ii schimbe si scutecele. "E complicat! Nu ma pricep! Sunt lucruri pe care nu le pot face eu", a adaugat vedeta Kanal D.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI