Close sidebar
Close sidebar

Christian Sabbagh, la cumparaturi pentru micuta Anais. Ce i-a cumparat proaspatul tatic fetitei: ”Sotia o sa fie multumita, ca e sub efectul anestezicului si nu distinge bine”

Christian Sabbagh a dat iama in magazine! La doar o zi dupa ce a venit pe lume micuta Anais, proaspatul tatic si-a dat seama ca nu are de niciunele pentru bebelus.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Vezi tu e bine sa nu crezi in superstitii, e cea mai mare prostie pe care o poate face un om m-am luat dupa toate babele ce mai”

La doar o zi dupa ce sotia lui a dat nastere primului copil al cuplului, Christian Sabbagh s-a confruntat cu o mare  problema.

”De dimineata alerg ca un nebun nu am nimic ba ma impart intre muncitori  care trebuie sa zugraveasca o camera ma duc la spital iau acte”.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Proaspatul tatic a plecat in goana mare la cumparaturi, si asta pentru ca micuta Anais nu are de niciunele.

”Ii facem noi tinuta imediat copilasului avem aici costumasul caciulita avem aici paturica”


Aflat in universul celor mici, Christi a inceput sa aleaga de la hainute pana la cele necesare pentru baia micutei.

Intre cumparaturi, fericitul tatic a mai primit si cateva sfaturi.

”Inainte de baie ii facem masaj cu ulei dupa aceea o spalam si dupa aceea o hidratam cu cremuta”.

Dupa mai bine de doua ore, in care a tot ales hainute, patut, biberoane si suzete, Christian pare sa fi reusit imposibilul.

Totusi, suntem curiosi ce va spune proaspata mamica despre alegerile facute.

”Sotia  cu siguranta va fi multumita ca e sub efectul anestezic nu prea distinge ea bine” 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI