"A avut loc o evaluare si o dezbatere privind situatia echipei nationale.

Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenti astazi, cât si cei absenti, prin telefon, s-au pronuntat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei nationale sa continue pâna la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca presedintele FRF sa inceapa negocierile pentru rezilierea contractului. Ionut Badea si Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selectioner", a declarat presedintele Comisiei Tehnice si Directorul Tehnic FRF, Mihai Stoichita, conform site-ului oficial.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusa validarii in prima sedinta a Comitetului Executiv.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Selectionata României a fost invinsa, la 4 septembrie, de nationala Muntenegrului, scor 1-0, in etapa a opta a grupei E si a ratat orice sansa de calificare la Cupa Mondiala din 2018. Christoph Daum antreneaza nationala României de anul trecut, dupa incheierea Campionatului European din Franta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si