Cifra destinului. Cifra destinului sau intitulată și cifra drumului de viață este o componentă extrem de importantă a calculului numerologic al destinului fiecărei persoane de pe Pământ. Numărul magic al destinului este necesar în anumite momente ale vieții.

Ce este numărul de destin

Numărul destinului este bazat pe data nașterii tale. Semnificațiile acelor cifre îți pot spune la încercări să te aștepți de la viață, ce oportunități vei avea, lecții de viață de care vei avea parte, răscrucile din viața ta, dar și alegerile pe care vei fi nevoit să

le iei.

Fiecare cifră de destin are o formă proprie de manifestare. Ea se află încriptată în datele nașterii. Dacă vrei să afli acea cifră, adună cifrele datei tale de naștere (luna, ziua și anul) până ce reduci totul la o singură cifră. Cifra destinului poate să fie una de la 1- 9, însă există și excepții.

În numerologie, numărul destinului este esența simbolică a datei de naștere a unei persoane și se calculează pornind de la data nașterii.

Numărul destinului dezvăluie personalitatea individului și însușirile care îl vor însoți toată viața. De asemenea, numărul destinului arată cum va evolua persoana pe parcursul vieții.

Cum se determină numărul destinului

Numărul destinului este suma redusă a tuturor cifrelor din data nașterii.

Iată cum se calculează suma redusă: Se scrie data nașterii sub formă numerică (inclusiv luna, care va fi un număr cuprins între 1 și 12), apoi se adună cele trei numere.

Se adună, apoi, toate cifrele din care este compus acest număr. Dacă noua sumă este un număr compus din două cifre, se repetă operația, până când se obține un număr compus dintr-o singură cifră sau unul dintre numerele 11 și 22 (numere superioare).

Exemplu de calcul

Data nașterii 28 noiembrie 1998 se exprimă numeric astfel: 28.11.1998.

Se adună cele trei numere: 28+11+1998= 2037= 39.

Suma obținută este compusă din două cifre (3 și 9) și nu este un număr superior (11 sau 22). Dacă ar fi fost un număr superior, adunarea s-ar fi oprit aici, iar suma redusă ar fi fost acel număr.

Se adună cifrele care compun suma obținută anterior: 3+9= 12. Noua sumă este compusă tot din două cifre (1 și 2) și, din nou, nu este un număr superior (11 sau 22), așa că operațiunea de adunare trebuie continuată.

Cifra 1

Cifra 1 prezintă inspirație creatoare, entuziasm și dorința de realizări. Persoane care are cifra 1 este puternică fizic, psihic. Din această putere vine și hotărârea și capacitatea de a-i conduce pe ceilalți. Ești un om cu dorințe și aspirații puternice care își urmează convingerile. Chiar dacă nu-ți place, ești o persoană egoistă și dorești să se facă totul așa cum vrei.

Cifra 2

Persoana cu cifra 2 este sinceră și convinsă. Oamenii te numesc „un om de cuvânt”. Lucrezi eficient cu cei din jur și ești o persoană capabilă să formezi și să coordonezi o echipă. Ești un om amiabil și plin de tact. Nu dorești să-i domini pe ceilalți, ci faci compromisuri de dragul bunei înțelegeri cu cei de lângă tine.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 

Cifra 3

Ești un om care oferă armonie, frumusețe și dorința de manifestare a talentelor creatore. Ești caracterizat prin căldura sufletească, prietenie, plăcerea de a socializa și sinceritatea. Uneori ai tendința de a vedea totul roz și ești mereu binedispus. Această trăsătură te ajută să treci peste orice obstacol din calea ta. Poate cea mai apreciată calitate din partea celor din jur este că știi să trăiești viața din plin, fără să te preocupe grija zilei de mâine.

Cifra 4

Ești un om foarte bine organizat. Poți fii un manager nemaipomenit care întotdeauna va găsi rezolvare oricărei probleme. Ești devotat și fidel în relațiile personale. La fel și în planul afacerilor. Chiar dacă nu ai mulți prieteni, cei puțini sunt sinceri și buni. Ești o persoană de mare încredere, iar răbdarea și perseverența ta te duc departe.

Cifra 5

Aici este vorba despre un om vesel. Nu te interesează ziua de mâine și adori să fii înconjurat de oameni. Vrei să te înconjoare persoane care îți seamănă. De obicei, îi eviți pe cei serioși sau pretențioși. Pe plan profesional, cauți activități intelectuale care solicită mereu gândirea și creativitatea. Ai o capacitate înnăscută de a analiza foarte repede situațiile complexe. După ce ai găsit rezolvarea, treci la altceva.

Cifra 6

Ești un om foarte responsabil. Ești idealist și îți place să fii util pentru persoanele dragi. Mereu reușești să fii un exemplu pentru cei de lângă tine și te atașezi repede de persoane. Ești un om generos cu sfaturi și ajutor. Ești înțelept, echilibrat și înțelegător. Te implici repede în problemele serioase ale vieții.

Cifra 7

Persoanele cu cifra 7 sunt pașnice, afectuoase și timide. Cea mai importantă calitate oferită de cifra destinului 7 este profunzimea în gândire. Ești o persoană care analizează și verifică totul cu propria rațiune.

Citeste si: Semnificația numerologică a zilei de 2.02.2022

Nu accepți adevărul spus de alții, până nu te convingi tu. Ai calități spirituale și multă înțelepciune.

Cifra 8

Oamenii cu cifra 8, au capacitatea de a crea planuri pe termen lung. De asemenea, ai o tenacitate de a le duce până la capăt. Ești un om pregătit să faci față concurenței din lumea afacerilor, din orice domeniu. Gestionezi foarte bine resursele și știi cum să profiți de oportunități. Cea mai mare calitate este faptul că ești pragmatic și perseverent în tot ce faci.

Cifra 9

Ești caracterizat de omenie, generozitate și compasiune. O persoană foarte onestă, demnă de încredere, sensibilă care pune la suflet tot ce se întâmplă pe lângă el. Ești pe o poziție superioară față de celelalte cifre. Motiv pentru care ai multe responsabilități. În viitor, poți excela în meserii precum cele de judecător, lider spiritual, educator și vindecător.

Numărul 11

Oamenii care aparțin numărului 11 au o gândire profundă. Vrei să cunoști cât mai multe. Inventivitatea și orizontul larg de care te bucuri acum te vor ajuta și pe viitor. Poți ajunge un îndrumător în toate domeniile în care ai dori să te specializezi. Ești o persoană idealistă. Continuă să ai încredere în anumiți oameni și ai tendința să acționezi în scopuri umanitare.

Numărul 22

Numărul 22 reprezintă supremație. Este unul dintre cele două numere maiastre și cel mai puternic dintre toate numerele destinului. Ești un om înzestrat cu multe puteri. Poți ajunge tot mai sus, depinde unde țintești. Dacă valorifici latura pozitivă a acestui număr și ai o educație aleasă poți chiar să devii un factor de progres al societății. Dacă vei îmbina viziunea idealistă cu abordarea pragmatică poți să concepi planuri grandioase pe viitor.

Citeste si: Ce este conjuncția în astrologie, aspect important între planete

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si