Close sidebar
Close sidebar

Cinci oameni, raniti intr-un accident in judetul Vrancea. Masina Politiei a intrat intr-un sant, in drum spre eveniment

Cinci persoane au ajuns la spital, una fiind in stare grava, in urma impactului dintre doua masini, accidentul avand loc in timpul noptii de sambata spre duminica, pe DN 23, in Mandresti, judetul Vrancea. Masina Politiei, care se deplasa la eveniment, a ajuns intr-un sant.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Vrancea, Bogdan Toader, doua masini s-au ciocnit frontal dupa ce un sofer de 36 de ani a intrat pe contrasens, cel mai probabil din cauza ca a adormit.

„A fost o coliziune a avut loc pe DN 23, la Mandresti. Au rezultat patru persoane ranite usor si una grav. De vina este soferul unei masini, a patruns pe contrasens si a provocat o coliziune frontala. Probabil, a adormit la volan, alcoolemia a fost zero la ambii soferi. O femeie de 21 ani, conducatoarea nevinovata, a suferit cea mai grava lovitura, a fost nevoie de descarcerare pentru a scoate victima din masina”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Bogdan Toader.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Toader a mai spus ca un alt accident s-a petrecut in zona, dupa ce un politist care se deplasa la locul coliziunii a pierdut controlul masinii si a intrat in sant. Masina de Politie a fost avariata, dar politistul a scapat cu rani usoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI