Pava LaPere, de 26 de ani, era fondatoarea firmei EcoMap Technologies, o afacere de succes din domeniul tehnologiei înalte.

Ea fost desemnată în acest an pe lista Forbes 30 a tinerilor antreprenori sub 30 de ani care au afaceri cu un impact social major.

Tânăra milionară a fost descoperită fără viață, bătută și parțial dezbrăcată, pe acoperișul clădirii sale de lux din Baltimore. 

Poliția a declanșat imediat o operațiune de amploare de căutare a presupusului criminal, un fost infractor eliberat condiționat din închisoare.

Pava LaPere

Pava LaPere, destin frânt prea devreme

Criminalul, prins după o "vânătoare" de două zile

Jason Billingsley, suspectul de 32 de ani, a fost considerat extrem de periculos în timp ce a fost dat în urmărire națională, potrivit NY Post.

El a reușit să se ascundă timp de două zile, dar a fost prins în cele din urmă miercuri seara, după ora 23:10. în Bowie, Maryland.

Citește și: Un tânăr de 33 de ani și-a pierdut viața subit, după ce a acuzat stări de rău în sala de forță

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Polițiștii l-au urmărit pe fugar până la o stație de tren din Laurel-Bowie, unde l-au arestat fără incidente.

Billingsley a fost numit singurul suspect în uciderea lui Pava LaPere, care fusese dată dispărută luni și ulterior găsită moartă cu o traumă contondentă la cap.

Cadavrul tinerei a fost găsit parțial dezbrăcat pe acoperișul clădirii sale de lux din Baltimore.

Billingsley fusese eliberat condiționat în toamna anului trecut, după o condamnare pentru viol și agresiune violentă asupra unei femei de 25 de ani în 2013.

Cum s-a produs oribila crimă din carterul de lux

Billingsley a pătruns în casa în care Pava LePere locuia cu partenerul ei, i-a încătușat pe amândoi și le-a lipit gurile cu bandă adezivă, sub amenințarea armei.

Potrivit criminaliștilor, recidivistul ar fi violat-o pe femeia de 26 de ani înainte de a-i tăia gâtul.

Apoi i-a stropit pe amândoi cu un lichid inflamabil și le-a dat foc- aproape ucigându-l și pe partenerul femeii. Un copil de 5 ani care se afla în casă a suferit și inhalare de fum.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Billingsley nu o cunoștea pe LaPere și nu este clar cum a intrat în blocul ei.

Tânăra CEO și-a lansat propria companie, EcoMap Technologies, din camera ei de cămin de la Universitatea Johns Hopkins.

Compania a încercat să le facă accesibile tuturor oamenilor interesați informații despre diferite ecosisteme.

„Pava a fost o inspirație pentru atât de mulți oameni”, a scris tatăl ei, Frank LePere, pe Facebook.

„A fost creativă, muncitoare și ambițioasă în eforturile ei, alături de minunata ei echipă de la EcoMap Technologies”, a mai scris tatăl victimei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si