Concurenții de la Puterea Dragostei sunt fani ai competiției Survivor României. Ella și Andreea Pirui sunt chiar fane înfocate ale unei Faimoase, este vorba despre Elena Ionescu. ”O susținem pe Elena. Vrem să câștige”, au spus cele două fete, la întrebarea Andreei Mantea dacă au un favorit la Survivor România.

Numai Jador, în stilul caracteristic a glumit: ”O susținem pe Elena că are un gagic aici la noi în casă”.

În schimb, Turcu și Philip au spus că-și doresc și ei să meargă la Survivor România.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Primele imagini cu Cristina Șișcanu, la întoarcerea de la Survivor România! A fost întâmpinată de Mădălin Ionescu și de fetița lor! Fotografii emoționante

Citeste si: Înainte de a pleca de la Survivor România, Cristina Șișcanu a atacat-o dur pe Grațiela Duban ”Gata! Până aici”

Elena Ionescu a fost nominalizată pentru prima eliminare de la Survivor România

Din păcate pentru favorita concurenților de la Puterea Dragostei, aceasta nu are o viață ușoară la Survivor România. Elena Ionescu a fost nominalizată, săptămâna trecută, pentru prima eliminare, după ce echipa Faimoșilor a pierdut meciul pentru imunitate. Elena Ionescu a fost nominalizată de Ruby, cea care a câștigat jocul individual pentru imunitate, însă a fost salvată de voturile telespectatorilor. Cea care a părăsit competiția Survivor România a fost Cristina Șișcanu.

Citeste si: Fosta iubită a lui Lino Golden rupe tăcerea: ”Ne-am despărțit în cel mai urât mod! După 3 ani și jumătate de relație mi-a dat un mesaj...”

Cine este Elena Ionescu de la Survivor România

Artista a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă; avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă, a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale. Este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum "Pasiune", în colaborare cu Puya și Vescan, "Spune-i", în colaborare cu Mahia Beldo, sau "Ce e dragostea", recent lansată.

Elena Ionescu a compus majoritatea pieselor pe care le interpretează, printre acestea numărându-se și celebrele "Zaleilah" și "Papi Chulo", din perioada colaborării cu Mandinga. "Habibi I love you", hit-ul interpretat alături de Pitbull, celebrul rapper american de origine cubaneză, și artistul marocan Ahmed Chawki, completează panoplia succeselor muzicale ale frumoasei artiste.  

Elena Ionescu a devenit mama în august, 2018 și, chiar dacă a trecut printr-un divorț la scurt timp după ce a născut, Elena și-a păstrat optimismul, energia și curajul. "Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană", declara Elena Ionescu înainte de a intra în competiția Survivor România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si