Tragedia în care Alexandru și-a pierdut viața s-a produs vineri noapte, la ora 4.00, pe Drumul Național 10, în localitatea Nehoiașu.

Citește și: Accident rutier mortal pe DN 10. Un bărbat care se afla într-o mașină condusă de un polițist beat a decedat

Se pare că polițistul de 24 de ani venea de la o petrecere în momentul în care, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un TIR staționat.

Pe locul din dreapta al mașinii se afla un prieten al șoferului, Alexandru. Lovitura a fost atât de puternică, încât pasagerul a murit pe loc.

Alexandru B. avea 33 de ani, era divorțat și avea un copil, potrivit Reporter buzoian.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Alexandru a murit pe loc

[Sursa foto: Reporter buzoian]

Ce alcoolemie avea polițistul băut

Bogdan P. este agentul din cadrul Poliției orașului Nehoiu care, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a produs accidentul rutier soldat cu moartea unui prieten în vârstă de 33 de ani.

Agentul de poliție se afla în stare de ebrietate, a arătat rezultatul etilotestului.

Agentul de poliție a scăpat teafăr din accident și, conform procedurii, a fost supus testului cu aparatul Dragger.

Rezultatul avea să arate că el consumase alcool înainte de a se urca la volan și a provoca accidentul care i-a curmat viața unui om.

Polițistul Bogdan P. este căsătorit și are o fetiță

Polițistul Bogdan P. este căsătorit și are o fetiță. 

[Sursa foto: Reporter buzoian]

"În urma testării șoferului cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tanarul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemei” se arată în informarea poliției.

Polițistul Bogdan P. este căsătorit și are o fetiță. De asemenea, victima accidentului, Alexandru, era tot din Nehoiu, dar era mai mare cu câțiva ani decât prietenul său.

Citește și: Moarte cumplită pentru un tânăr. A fost bătut cu un picior de scaun și strangulat cu o pereche de dresuri de iubita sa, o cântăreață cunoscută

Dosarul de cercetare penală a fost înaintat deja Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, iar șoferul se află în custodia polițiștilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si