Un medic, în vârstă de 59 de ani de la Maternitatea Polizu și-a pus capăt zilelor cu un pistol de tip airsoft cu bile de cauciuc. Fiica medicului este cea care a sunat la 112.

Bărbatul a fost transportat la spital, după care a fost operat de urgență. Din nefericire, eforturile medicilor s-au dovedit a fi în zadar. Aceștia i-au declarat decesul.

Citește și: Medicul de la Polizu a murit la spital. Acesta s-a sinucis cu o armă de tip airsoft

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medicul, Nicușor Brănescu, s-ar fi luptat cu depresia după ce nu a putut salva o pacientă. Bărbatul urma chiar și un tratament pentru combaterea afecțiunii de ceva timp.

Râuri de lacrimi, după ce medicul a trecut în neființă.

Colegiul Medicilor din România a transmis un mesaj, în semn de omagiu, pentru medicul Brănescu. Decesul bărbatului a lăsat un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut.

decesul bărbatului lăsând un gol imens în sufletele celor ce l-au cunoscut.

Citește și: Un cadru medical de la Spitalul Polizu din București a încercat să se sinucidă. El a folosit o armă de tip airsoft cu bilă de cauciuc

Cu inimile îndurerate, transmitem cele mai profunde condoleanțe pentru pierderea Dr. Nicușor Brănescu. Suntem profund marcați de această veste tristă și ne unim în durerea familiei și a apropiaților în aceste momente de tristețe și grea încercare.Cuvintele

pot părea neputincioase în fața unei pierderi atât de mari. Dr. Nicușor Brănescu a fost o persoană extraordinară, dedicată profesiei medicale și iubită de pacienți și colegi deopotrivă. Contribuția și eforturile sale în comunitatea medicală vor rămâne întotdeauna vii în amintirea noastră.

Citește și: Un medic anestezist ar fi otrăvit 30 de pacienți. Care este motivul halucinant

În calitate de medic a fost o sursă de inspirație pentru mulți, salvând vieți și aducând alinare celor aflați în suferință", se arată în mesajul postat de Colegiul Medicilor .


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si