Joi, 9 noiembrie Tribunalul Mureș a decis arestarea pentru 30 de zile a Claudia Gliga, soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș după ce a fost prinsă în flagrant chiar când discuta cu mama judecătoarei. De asemenea, și Dorin Petru Gliga a fost arestat pentru complicitate la această infracțiune, iar săptămâna următoare și alți membrii ai familie vor fi audiați.

Stenograme: Ce vorbeau mama primarului și mama judecătoarei căreia încerca să îi dea mită

La finalul lunii octombrie femeia ar fi apelat-o pe Rodica Farcaș și i-ar fi propus să o ajute pentru ca ginerele ei să scape de închisoare, într-un dosar de corupție. Așadar, cele două femei s-au întâlnit într-un restaurant din mall pentru a negocia. De altfel, Claudia Gliga deja pregătise suma de 50.000 de euro, bani pe care îi avea ascunși în mașina cu care a venit la întâlnire. Soacra primarului luase în calcul și ideea în care să cumpere o afacere de-a judecătoarei, astfel încât să se revanșeze.

Anchetatorii au făcut publice primele înregistrări dintre Claudia Gliga și mama judecătoarei, Rodica Farcaș-Hîngan.

Claudia Gliga: Îi de acord sau nu-i de acord?

Rodica Farcaș-Hîngan: Că în ce condiţii trebuie să fie mai blândă, cum să...Că io urmează să vorbesc cu ea.

Claudia Gliga: Îhî... În sensu că...

Rodica Farcaș-Hîngan: Să merg. Deci io..Şi i-am zis. Bănuiesc că în ce condiţii vreţi.

Io am zis "io nu prea aş vrea să dau asta, că ii un loc de unde mă duc şi vin e o prostie".

***

Claudia Gliga alături de fiica sa, Tabita

[Sursa foto: Colaj Facebook & 2mnews.ro]

Citește și: Stenograme din dosarul soacrei primarului Cătălin Cherecheş, acuzată de mită: ”Totul este între noi trei, mamele, bătrânele. Tineretul nu ştie nimic”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Claudia Gliga: Da. Da cum să procedez? Că dacă zice eu vă duc..., eu vin cu plăsuţa.

Rodica Farcaș-Hîngan: Nu ştiu.

Claudia Gliga: Să-mi ziceţi cum să fac. Io aşa fac. Dar totul este între noi trei, mamele, bătrânele. Tineretul nu ştie nimic.

Cele două femei au adus în discuție și suma de bani, pe care Claudia Gliga nu știa cum să i-o ofere mamei judecătoarei, astfel încât nimeni să nu se prindă de înțelegerea dintre ele.

Claudia Gliga: V-am făcut un platou de prăjituri. Ăla mi în portbagaj.

Rodica Farcaș-Hîngan: Păi trebuia să aduci şi să pui acolo.

Claudia Gliga: În prăjituri? Da m-am gândit şi la varianta, da îi o pungă de cadou şi îi o cutie cu cadou. Nu se vede nimica.

Rodica Farcaș-Hîngan: Îhî. Nu?

Claudia Gliga: No să vă culcaţi liniştită.

Rodica Farcaș-Hîngan: Da, am, am vorbit.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Primarul Cătălin Cherecheș a fost condamnat în luna februarie 2022 la cinci ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia nu este încă definitivă, însă pe data de 24 noiembrie urmează ca edilul să-și primească sentința. Bărbatul a declarat că nu știe nimic desper aceste înțelegeri.

„Lăsați-mă să vorbesc cu nevastă-mea. Cu soacra n-am vorbit de când m-am însurat. Stă în alt oraș, nu în Baia Mare. De unde să știu că o cunoaște. Pe de altă parte, nu e exclus să fie vreo manevră din asta, chiar intenționată, chiar și de soacră. Nu știu, eu nu cred decât în mama și în Dumnezeu”, a spus Cătălin Cherecheș la Antena 3 CNN.

Cătălin Cherecheș - primar în Baia Mare

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Elena Udrea şi Ioana Băsescu din nou judecate în dosarul finanțării ilegale a campaniei pentru alegerile prezidenţiale din 2009

Cine este Claudia Gliga, soacra lui Cătălin Cherecheș

În datele Oficiului Național al Registrului Comerțului, Claudia Gliga, în vârstă de 54 de ani apare drept acționar și administrator al societății din Reghin- care se ocupă cu fabricarea pânii, prăjiturilor și produselor proaspete de patiserie. 

Claudia Gliga este administratorul unei societăți care se ocupă cu produse de patiserie

[Sursa foto: listafirme.ro]

Citește și: Vești noi din partea Guvernului: Se vor aloca 1,7 miliarde de lei pentru medicamente, echipamente și servicii medicale. ,,Fără bani nu putem avea un sistem de sănătate puternic''

Anul trecut, firma deținută de soacra primarului din Baia Mare a avut o cifră de afaceri de aproape o jumătate de milion de lei și un profit de aproximativ 200 de mii de lei. Pe numele companiei există o cofetărie în Piața Victoriei din orașul Târgu Mureș. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si