Doua dintre victime sunt originare din Dambovita. Unul dintre ei se numeste Catalin Georgian Stefan, locuia in Titu si avea 24 de ani. Nu era casatorit, iar dorinta lui cea mai mare era sa stranga bani pentru a-si achizitiona o casa.

Cealalta persoana decedata care este tot din Dambovita se numeste Constantin Branzaru si avea 55 de ani.

Constantin era din Hulubesti si plecase in strainatate pentru a-si ajuta familia. Alti doi romani sunt din judetul Prahova.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Unul dintre ei este Ion Pandele, care avea 47 de ani si era din Tinosu, in timp ce Marian Iulian Mihailescu avea 31 de ani si era din Ploiesti. Numele celui de-al cincilea roman nu a fost anuntat, potrivit Adevarul. Toti plecasera la munca pentru a-si ajuta familiile, potrivit spynews.ro.

Conducerea uzinei unde lucrau cei cinci romani a anuntat

official ca se va ocupa de costurile necesre repatrierii victimelor. Tragedia in care sase persoane si-au pierdut viata, printre care cinci romani, s-a produs la 50 de kilometri de Praga. Un purtator de cuvant al pompierilor, Petr Svoboda, a declarat ca nu exista pericolul altor explozii in instalatie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si