Competiția a început de mai puțin de o lună, iar concurenții vor să afle cât mai multe detalii despre potențialii parteneri de viață. Aceștia au venit cu ideea a juca un joc și anume „Sticluța”, unde fiecare persoană trebuie să răspundă la o întrebare.

Citeste si: Primele tensiuni în Casa iubirii! Andreea Mantea i-a dat replica unuia dintre concurenți: „Mă văd nevoită să te pedepsesc! Ai interzis”

Andreea Mantea a fost cea care a vrut să îi pună pe concurenți la zid! Ea a întrebat „Ai înșelat vreodată?”, iar de acolo până la controverse a fost un singur pas.

Cine sunt concurenții care au înșelat

Băieții din Casa Iubirii s-au așezat în jurul unei mese rotunde și au așteptat să înceapă jocul copilăriei. Înarmați cu sinceritate și dorință de cunoaștere, ei au început să învârtă sticluța. Întrebarea „Ai înșelat vreodată?” a stârnit foarte multe controverse.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Băieții au fost ușori deranjați de întrebare, însă, cunoscând regulile, au fost nevoiți să răspundă. Din păcate pentru fetele care îi supravegheau cuminți, majoritatea bărbaților au recunoscut că au fost infideli în relațiile anterioare.

Citeste si: Ministrul de Finanțe: "Analizăm posibilităţile de relocare în România a unor companii din Rusia și Belarus"

Printre întrebările adresate, s-au mai auzit și cele ca „ Îți plac mai multe fete din casă?  sau 

Am/nu am fost la plajă de nudiști”.

Casa iubirii, cel mai nou show de la Kanal D, poate fi văzut de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00. Fanii pot urmări emisiunea şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si