Close sidebar
Close sidebar

Ciolos si-ar dori sa se implice in viitoare Guvernare, dar nu se vede intr-un Guvern condus de PSD: "Nu ma feresc sa ma implic, cum n-am facut-o nici anul trecut"

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a acceptat sa stea de vorba cu jurnalistii de la HotNews.ro si si-a explicat planurile de viitor, dar a vorbit si despre situatia actuala a tarii.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ciolos a abordat cateva teme principale cum ar fi implicarea la Guvernarea viitoare sau ridicara vizelor pentru Canada.  "Nu m-as da la o partea din a ma implica, asa cum am facut-o si in noiembrie anul trecut. Nu cred ca o structura de guvernare de mare coalitie ar putea functiona in perioada urmatoare. Eu, oricum, nu ma vad implicat intr-o astfel de structura. Nu ma pot implica intr-o guvernare din care sa faca parte si PSD. Din principiu, nu intentionez sa ma implic in campanie, ci vreau sa ma concentrez pe Guvernare", a spus Ciolos.

El considera ca se poate ajunge si la un acord cu canadienii si din 2017 sa se ridice vizele pentru cetatenii romani.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

Intreg interviul acordat de premierul Ciolos il puteti citi aici.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI