Cântăreața a mărturisit de mai multe ori că vrea să-și refacă viața. După trei ani de procese, Claudia este o femeie liberă.

Claudia Pătrășcanu a fost surprinsă alături de un bărbat misterios

Zilele trecute, Claudia Pătrășcanu a postat o fotografie din mașină, o fotografie în care apare și un bărbat necunoscut.

Citește și: Bianca Dăgușanu este o mamă devotată. Diva i-a făcut fiicei sale un cadou cu totul special

Cântăreața a mărturisit că nu este iubitul său, ci o persoană care o ajută în concerte.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Am avut o cântare la Giurgiu și la toate cântările pe care le am departe de Constanța și care implică să mă întorc noaptea, eu am un șofer, un băiat care merge cu mine, este băiatul fostei mele mătuși. Noi am crescut împreună, pot să-l numesc ca și fratele meu. E băiatul care merge cu mine, conduce, mă ajută la sunet, ca un tour-manager. Nu e iubitul meu sub nicio formă!”, a spus Claudia Pătrășcanu, pentru Spynews.ro.

Ea a mărturisit că bărbatul din poză are 23 de ani și îi este ca un frate

”Este persoana cu care eu în momentul în care am evenimente la drum lung mă însoțește, conduce. Când merg singură fără band la un concert am nevoie să mă ajute cineva, că nu pot să le fac pe toate.

Citește și: Niculae Bădălău petrece noaptea dintre ani în arest. Contestația politicianului a fost respinsă de Curtea de Apel București

E un prieten de familie, m-am născut eu și mama lui avea grijă de mine, era mătușa mea. Mai are și 23 de ani, e copil”, a spus ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si