Clotilde Armand: „Am tot respectul pentru toti cei care poarta numele de Liviu, în afara de Dragnea”
Clotilde Armand sare în apararea premierului si îl acuza pe Liviu Dragnea ca se arata mult prea interesat de etimologia numelui lui Dacian Ciolos, precizând ca numele lui Dragnea înseamna invidie.
Clotilde Armand a scris pe pagina sa de facebook ca Ciolos este o persoana cinstita, corecta harnica si loiala.
„Pe lânga pasiunea pentru pomeni electorale din bugetul statului Liviu Dragnea studiaza cu atentie etimologia numelor si a gasit o reala problema la numele de ’’Julien’’ pentru ca acesta înseamna sa fii cinstit, corect, harnic si loial.
Într-adevar nu se compara cu numele domniei sale, numele sub forma sa latina era Livius si provine din latinescul liveo, care înseamna a invidia sau de la lividus, care se traduce prin invidios… recent condamat peneal.
PS: Sa nu întelegeti gresit, am tot respectul pentru toti cei care poarta numele de Liviu, înafara de Dragnea”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa personala de Facebook.


„Pe lânga pasiunea pentru pomeni electorale din bugetul statului Liviu Dragnea studiaza cu atentie etimologia numelor si a gasit o reala problema la numele de ’’Julien’’ pentru ca acesta înseamna sa fii cinstit, corect, harnic si loial.Într-adevar

nu se compara cu numele domniei sale, numele sub forma sa latina era Livius si provine din latinescul liveo, care înseamna a invidia sau de la lividus, care se traduce prin invidios… recent condamat peneal.PS: Sa nu întelegeti gresit, am tot respectul pentru toti cei care poarta numele de Liviu, înafara de Dragnea”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa personala de Facebook.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si