Clotilde Armand a implinit 23 de ani de cand s-a casatorit cu sotul ei." Noi am pornit de jos, acum suntem destul de bogati, avem o casa. Multe lucruri sunt facut de mana mea".

"Am studiat limba araba timp de doi ani. Inainte sa invat limba romana. Stiam sa scriu, dar am mai uitat. Acum, fac toate eforturile sa invat si sa vorbesc la perfectie limba romana.

E foarte greu sa inveti o limba noua la 35 de ani", a spus Clotilde Armand.

Recent, Armand a scris o carte in care a vorbit despre viata ei. Teo Trandafir i-a spus ca a citit cartea cu tristete, fiindca acolo politiciana a povestit despre cum a pierdut doi copii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Am citit-o cu multa amaraciune, am citit niste tragedii pe care mintea umana nu le poate intelege. Ai pierdut doi copii. Cum poti sa fii atat de puternica? Sa poti zambi? Cum ai putut sa mergi mai departe", a intrebat Teo.

"Nu am fost mereu asa cum sunt acum. A fost difici. Lucrul manual m-a ajutat foarte mult. Cand eram in acele momente foarte dificile, m-a ajutat foarte mult sa lucrez manual, am facut chiar si picturi.
Sunt inginer, fac mai mult o munca intelectuala, sunt si manager, vorbesc cu multi oameni"
, a spus ea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si