„De la ce a pornit totul, de la acest interlop, care fără un motiv anume a încercat să mă omoare”, e prima mărturie în fața camerelor de filmat a lui Laurențiu Marin, unul dintre cei trei fii ai așa zisei vrăjitoare Sidonia, acuzați că ar fi ucis cu brutalitate un om la petrecerea din Padina.

Bărbatul susține că n-ar fi făcut altceva decât să se apere: „A spart o sticlă. Soția  acestuia a încercat să-l oprească, nu a reușit. A intrat cu acea sticlă înăuntru și a lovit de patru, cinci ori.”

Însă atât imaginile filmate de camerele de supraveghere, cât și cele filmate de martori, care există la dosar, îi contrazic. Nu se vede că victima sau cei din anturajul său să fi fost agresivi, în schimb cei trei frați apar în imagini în timp ce sunt violenți chiar și cu unii dintre martori, inclusiv cu femei.

Citește și: VIDEO- Au apărut primele imagini cu scenele crimei de la Padina! Mai mulți martori la tragedie au încercat să-i oprească pe agresori

vrajitoare sidonia, crima padina, sorin anghel

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: A murit legenda muzicii bossa nova, Sergio Mendes. Toată lumea îl cunoștea pentru hitul „Mas Que Nada”- antena3.ro

„Persoanele din anturajul victimei nefăcând altceva în afară și în interiorul localului decât să roage inculpații să înceteze agresiunea, aceștia ripostând ostentativ, agresiv fizic și adresând amenințări cu moartea chiar și persoanelor de sex feminin din anturajul victimei, care nu făceau altceva decât să calmeze conflictul. Inculpații intrând în armați cu cuțite în pub, urmărind victima și agresând-o”, se arată în rechizitoriu. 

„Acele filmări sunt modificate dinainte să ajungă la dosar”,

mai spune Laurențiu Marin.

„Nu era vorba de orice fel de procuror, este chiar prin-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, tradus este șeful procuroarei de caz, cea care a instrumentat dosarul. Filmările au fost efectuate cu telefonul domnului prim procuror.”

Văduva bărbatului ucis nu poate să își revină din șoc 

E vorba de procurorul care a fost părtaș la respectiva petrecere, fiind inevitabil martor în anchetă. E și motivul pentru care apărătorii clanului Fabian cer strămutarea dosarului la o instanță din alt județ. Văduva lui Sorin Anghel, bărbatul ucis în sângeroasa răfuială, a ieșit în lacrimi din sala de judecată: „I-a lăsat în pace toată seara, n-au fost atacați de nimeni. Da(n.red. au amenințat-o, se simte în pericol). Sunt niște criminali și acum nu știu ce să mai facă ca scape.”

În prima declarație pe care a dat o în fața anchetatorilor, femeia a mărturisit că tot războiul ar fi început în momentul în care ea dansa pe un scaun, iar unul dintre interlopii clanului Fabian s-ar fi dat la ea, moment în care Sorin Anghel l-ar fi lovit cu pumnul. Tot atunci povestea că victima ar fi spart două sticle să se apere, asta după ce indivizii au tăbărât pe el cu pumnii și cu picioarele: „Tot făceau gesturi spre noi, că noi eram mai multe fete, dar mai mult spre mine tot făcea gesturi, cu dedicații. Normal că soțul, eram soția lui, mi-a luat apărarea.

Soțul meu n-a apucat nici măcar să le dea cu sticlă, cu nimic, cu ce zic ei. După ce că l-au omorât înăuntru și i-au dat numai cu cuțite jos, acolo, în bar. Când am apucat să-l dau afară a mai venit iar după el și a dat, nu cum zic ei că e legitimă apărare. Ce legitimă apărare când el, săracul, n-a apucat să facă nimic.”

Citeste si: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: Camere de viteză, montate pe autostrăzi. Cum vor primi șoferii români amenzile rutiere. Ministrul Transporturilor: „Eu am pățit”- antena3.ro

Frații Laurențiu. Luis Jean și George Armando Marin sunt inculpați pentru omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, însă au fost plasați de judecători în arest la domiciliu la sfârșitul lunii mai, pe motiv că indivizii n-ar fi un pericol public atât de mare. O decizie cu sută cu ață albă, crede procurorul general al României, care încă din iunie a sesizat inspecția judiciară.

Citește și: Ce au cerut cei trei fii ai vrăjitoarei Sidonia? Incredibil ce vor presupușii criminali de la petrecerea de la Padina

vrajitoare sidonia, crima padina, sorin anghel


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si