3 in 1, ca samponul! Cam asa e secretarul primariei, din august, incoace. Culmea e ca tocmai faptul ca nu au nimic le-a adus faima. Primaria Sprancenata a batut un record greu de egalat. De cateva luni, nici musca nu se mai aude din birourile sefilor.  

- Nu mai scrie nimic, pe nicio usa. E inchis, e si inchis biroul. Nu intra nimeni.

Marin Mihaisteanu-edilul suspendat: Va pare rau ca nu mai sunteti la primarie? Mie, nu. Am ce face in viata.

Cu intaiul gospodar declarat incompatibil si cu un viceprimar proaspat demisionar la scurt timp de la preluarea fraielor, magareata a picat pe bietul secretar.  

Constantin Voicu-secretar primaria Sprancenata: Puteti sa semnati aunite hartii de achiztii, de asitenta sociala. Totul pana la semnatura.

Altfel spus, in primarie vine mai mult ca sa dea "buna ziua". Iar greul il duc localnicii: fara ca cineva sa aiba drept de semnatura, comuna e ca barca in deriva.

"Vom vedea. Vom rezolva. Nu stiu, nu stiu care e solutia la ora actuala", spune un consilier local

Marin Mihaisteanu-edilul suspendat: Vreti sa mai canditati? Cu siguranta, da.

Pana la alegeri mai e cale lunga. Satul de situatie, secretarul a cerut ajutorul Prefecturii Olt, ca macar un viceprimar sa poata fi ales.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si