Băieții s-au pregătit pentru Valentine's Day, iar fetele urmează să primească cadouri din partea acestora. Concurenții au prilejul de a sărbători dragostea și își oferă gesturi de afecțiune, dar și cadouri materiale. Băieții au decorat casa cu baloane sub formă de inimi, flori și ursuleți.

Citește și: Flavius și Anca, foștii concurenți de la Casa Iubirii, s-au despărțit

Alexandru i-a făcut o bucurie Biancăi, astfel că i-a cumpărat un frumos buchet de flori și un ursuleț de pluș.


Nona, la rândul ei, este cea care s-a bucurat de atenție, primind un frumos buchet de flori.

Citește și: O nouă concurentă va intra în Casa Iubirii. Ce reacție va stârni aceasta printre băieți

Dezamăgire din partea Cristinei. Deși aceasta și Radu formează cel mai puternic cuplu din casă, tânăra nu s-a bucurat de niciun fel de atenție din partea iubitului ei.

Cristina nu se aștepta să nu primească nimic de la iubitul ei

„Sper să petrecem mai mult timp astăzi”, a spus Cristina, în timp ce îl îmbrățișează pe Radu.

„O să avem timp destul”, i-a răspuns Radu.
„Să știi că îmi pare rău că eu nu m-am gândit la nimic astăzi pentru tine”, i-a mărturisit Radu Cristinei.


„Eu chiar credeam că tu faci o glumă că nu te-ai gândit, chiar credeam asta, serios. Chiar credeam că tu faci o glumă”, i-a răspuns Cristina zâmbind. Tânăra a fost vizibil dezamăgită.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Citește și: Nona izbucnește în lacrimi! Ce se va întâmpla duminică, în gala eliminatorie a emisiunii „Casa Iubirii”

„Nu fii dezamăgită”, i-a spus Radu Cristinei.

„Dar nu sunt dezamăgită, doar că nu mă așteptam... la nimic”, a spus Cristina.

Și fetele au rămas surprinse de faptul că aceasta nu a primit niciun cadou.

Citește și: Andrei, replici acide la adresa Nataliei și a lui Marinel. Ce și-au spus aceștia

O nouă concurentă a intrat în Casa Iubirii. Ce reacție va stârni aceasta printre băieți

Patricia va intra în Casa Iubirii. „Îmi place de Patrick că este matur pentru vârsta lui!”. Reacțiile stârnite de aceasta în rândul băieților din casă. 

Patricia este concurenta care va intra în Casa Iubirii. Aceasta îl admiră pe Patrick, iar Nona reacționează. În Gala de duminică, Natalia, Nona și Ionuț au ajuns în pragul eliminării și au așteptat verdictul serii.

Citeste si: Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când se va revedea cu iubitul său: „Să învăț să îi fac ceva de mâncare. Să îi fac curat, să mergem la sală.”- kfetele.ro

Citeste si: Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să se transforme în altceva". Ies la iveală noi detalii din relaţia pe care au avut-o cei doi- radioimpuls.ro

Citește și:  Natalia a părăsit emisiunea ”Casa Iubirii” în gala de duminică

Cea care a plecat acasă a fost Natalia, Nona și Ionuț fiind salvați. Deși toți se așteptau ca tânăra să izbucnească în lacrimi deoarece a părăsit prea devreme competiția, aceasta a plecat cu zâmbetul pe buze. Băieții au fost foarte încântați de venirea Patriciei în casă, iar primele reacții nu au întârziat să apară.
Fetele nu o primesc cu brațele deschise, mai ales atunci când Patricia a dezvăluit că îi admiră pe Ionuț, Marinel și Patrick.

„Iubesc această emisiune! Va mulțumesc mult că știți să ne țineți mereu pe foc!(...) Camera da-ne un pic să vedem ce se întâmplă acolo!”,  spune Nona.

Citește și: Detalii șocante despre Natalia! Andreea Mantea a dat cărțile pe față: „Am făcut conexiunea ca să vorbim cu toții despre acel mesaj!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si