Ultima gală din Casa Iubirii a adus mari emoții și trăiri intense, iar în cele din urmă, publicul și-a ales cei doi câștigători, aceștia fiind Larisa și Sorin. Cei doi s-au bucurat enorm de reușita lor și de experiența acumulată în cadrul emisiunii.

Citește și: Cine este Emma, concurenta din "Casa Iubirii" sezonul 2. "Sunt nebună după mașini. Caut un copilot"

Discuții în Casa Iubirii între noii concurenți

La începutul acestei săptămâni, Andreea Mantea a dat startul noului sezon din Casa Iubirii pentru concurenții care au venit să își caute sufletul pereche. În casa fetelor au intrat Nona, Bia, Mihaela, Cristina și Emma, iar în casa băieților Robert, Marinel, Andrei, Alexandru și Patrick, astfel că telespectatorii își pot face deja câteva impresii despre aceștia.

Citește și: Concurenți “Casa iubirii” sezonul doi! 7 fete și 7 băieți, determinați să își găsească sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fetele vor merge rând pe rând în casa băieților pentru a afla detalii despre ei. Bianca, cea care a rămas în sezonul 2 al emisiunii Casa Iubirii, a rămas în casă pentru a-și întâlni iubirea și va atrage atenția noilor băieți.

Radu va fi copleșit de emoții, mai ales când în casă va intra Cristina, o tânără sfioasă, care s-a marcat prin sinceritate.
Întrebată dacă îl place pe Radu, tânăra nu a vrut să dezvăluie nimic în legătură cu ce simte.

Citește și: Larisa regretă decizia de a nu participa în sezonul 2 al emisiunii ”Casa Iubirii”. Marea Finală se difuzează în aceste momente la Kanal D

Larisa regretă decizia de a nu participa în sezonul 2 al emisiunii ”Casa Iubirii”. Marea Finală se difuzează în aceste momente la Kanal D

Concurenții care doresc să participe și-n sezonul al doilea sunt Bianca, Radu, Ionuț și Natalia. Întrebată de Andreea Mantea dacă vrea să vină și-n sezonul al doilea, Larisa a spus că ar fi interesată să fie aprope de Ionuț, dar este prea târziu.

Citește și:  Surprizele se țin lanț la „Casa Iubirii”! Bianca, decizie neașteptată înainte de marea finală/ „Vrei să-l sunăm pe Alin, să-i spui ce ai făcut?”

Ionuț s-a arătat deranjat de faptul că Larisa ar vrea să participe, spunând că le-ar fi foarte greu să fie împreună în emisiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si