Ceea ce vedeti este adevarata fata a sistemului infect platit din banii publici sa gestioneze viata unor biete suflete fara aparare. Se intampla in adapostul public Feteni din Ramnicu Valcea. Mizeria si infectia sunt sustinute de tupeul angajatilor publici care fara niciun simt de raspundere sau frica fata de lege isi desfasoara activitatea sub protectia autoritatilor!
Noi va aratam si de aceasta data adevarul pe care nimeni nu il spune!

Ceea ce vedeti este greu de explicat in cuvinte iar mirosul este insuportabil. Practic acesti oameni impreuna cu cainii din adapost traiesc intr-un focar de infectie.

Cu maninile goale si fara echipamente de protectie, aceste femei sunt puse la munca in conditii inumane fara ca nimanui din conducere sa-i pese.

Voluntarii au fost postat constant de-a lungul timpului pe facebook sute de dovezi ale neglijentei autoritatilor locale. Iata adevarata fata a adapostului public Feteni din Ramnicu Valcea!

Cum este posibil ca de atata timp sa se intample asemenea orori fara ca nimeni sa intervina? Cum este posibil ca animalele sa sufere atat sub supravegherea unor medici veterinari? Ce fel de oameni sunt cei care administreaza acest focar de infectie pe banii nostri?

Urmariti intreg materialul in video-ul de mai sus

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si