Potrivit primelor informații, unul dintre vietnamezi, în vârstă de 47 de ani, l-a agresat cu un cuțit pe colegul de cameră, de 48 de ani, provocându-i o plagă în zona abdomenului. Victima a fost transportată la spital, conștientă și cooperantă. Conform surselor Replicaonline.ro, autorul a fugit, însă a fost prins în scurt timp în zonă.

Citeste si: INCREDIBIL: Peste 486 de morți din cauza caniculei. Numărul deceselor s-a triplat

Dosar penal pentru violență

În cursul nopții de miercuri spre joi, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în zona taberei din Năvodari ar fi avut loc un conflict spontan între 2 bărbați, de origine vietnameză.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că faptele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 48 de ani, cu o plagă înțepată în zona abdomenului, transmite Poliția Constanța.

Citeste si: Băiat de 14 ani, înjunghiat în fața unui fast-food. Acesta a decedat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În scurt timp a fost identificată și persoana care ar fi comis fapta, un bărbat, de 47 de ani. Victima a fost transportată la spital în stare stabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Violențe între imigranți și la Timișoara

În data de 19 aprilie, un cetăţean afgan, care ce se deplasa alături de alţi trei migranţi afgani, pe bulevardul Republicii din Timişoara, l-a lovit în spate cu un cuţit pe unul dintre conaționali. 

Lovitura de cuțit i-a produs celuilalt afgan  o plagă înjunghiată penetrantă, soldată cu hemoragie, leziune traumatică gravă ce a condus la decesul victimei, în scurt timp, la spital. S-a aflat ulterior că, în acelaşi context, inculpatul fugar ar fi aplicat o lovitură de cuţit şi unui alt migrant, lovitură soldată cu o plagă înjunghiată care a impus internarea acestuia, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citeste si:  VIDEO- Migranții care au ucis un tânăr în centrul Timișoarei, căutați

După comiterea faptelor, inculpatul A.F. a fugit şi s-a ascuns, în scopul sustragerii de la urmărirea penală. În data de 28 aprilie, procurorii timişeni au sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, cu propunere de luare a măsurii arestării preventive în lipsă.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, seara trecută a fost reţinut în Grecia un cetăţean afgan care a comis omorul din Gara de Nord Timişoara. Urmează procedura (Ministerului Justiţiei, n.r.) de predare a acestuia, după care vom trimite escorta în Grecia. A fost prins pe aeroportul din Atena",  a anunţat vineri, 18 iunie, ministrul Lucian Bode.

Ministrul a adăugat că va cere o anchetă pentru a vedea traseul pe unde a părăsit ţara migrantul afgan şi în ce condiţii a plecat din România.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si