Close sidebar
Close sidebar

Constanta intra pe piata celor mai puternice ansambluri rezidentiale! Cate apartamente urmeaza sa se construiasca la malul marii!

Litoralul romanesc e in plin boom imobiliar. Nu mai putin de 15 mii de apartamente sunt in constructie intre Mamaia si litoral. Clientii vin din toate partile tarii, pentru ca oamenii vor o locuinta la sute de metri de plaja pe care, la nevoie, o pot inchiria in regim hotelier.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Constanta: un oras cu un imens potential turistic, ce atrage ca un magnet investitorii- fie ei romani, sau straini. Dezvoltatorii se indreapta spre zona de litoral, cat mai aproape de briza marii si de sunetul valurilor. Aici, apartamentele pe care le construiesc se vand chiar din faza de proiect. 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Astfel, prin statiunea Mamaia, Constanta ajunge pe lista celor mai puternice piete rezidentiale, alaturi de Cluj, Timisoara sau Bucuresti.
Exista, insa, si o parte goala a paharului. Din dorinta de a construi mult si repede,  unii dezvoltatori ajung sa ridice cladiri intr-un mod haotic.

De exemplu, proprietarii unui apartament de la malul marii s-au trezit ca o noua cladire  le-a luat toata lumina din casa.

Asadar, reprezentantii agentiilor imobiliare va sfatuiesc sa studiati foarte bine zona, inainte de a va cumpara o locuinta pe litoral. In afara de apropierea exagerata a cladirilor, mai este si problema utilitatilor.
Desi zona dintre Mamaia si Navodari s-a aglomerat vazand cu ochii, exista si ansambluri rezidentiale de lux, cu spatii generoase si cu priveliste spre mare.

Preturile acestora pot depasi, insa,  200.000 de euro. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI