Campusul va fi inaugurat joi, a anuntat primarul comunei Pianu, Marian Petruse, potrivit Mediafax. Unitatea a fost realizata cu ajutorul unor fonduri nerambursabile si continine un internat, un centru de zi, un centru de joaca si unul educativ. Aici vor fi gazduiti copiii din comunele unde nu exista institutii de invatatamant.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

”Amestec ciudat de arhaic şi modern, satul Strungari este atipic pentru tara noastra si spunem acest lucru avand in vedere actiunea strategica si integrată desfasurata aici pentru educarea copiilor din zona montana defavorizata. Pana mai ieri, copiii de la sat mergeau sa invete carte la oraş. Acum, datorita dezvoltarii Centrului educativ, la scoala din Strungari invata si copii din catunele de langa orasul Cugir sau din comunele invecinate – Saliste si Sasciori, copii care altfel ar trebui sa mearga pe jos zeci de kilometri sau sa abandoneze scoala", sustine  Asociaţia ”Sprijiniti Copiii” Alba Iulia, cu ajjutorul careia a fost realizat acest proiect.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si