Pe Heidi Klum o știe toată planeta. De la începutul anilor '90 face parte din grupul select al celor mai bine cotate supermodele din lume. Puțini știu însă că fiica ei, Leni, îi calcă pe urme. Cele două chiar au pozat împreună pentru un brand de lenjerie intimă.

Citește și: VIDEO- Kim Kardashian se răsfață! Vedeta a cumpărat vila de lux a supermodelului Cindy Crawford. Cât a costat noua locuință din Malibu

Dincolo de a insufla pasiunea pentru modă, Heidi i-a devenit și cea mai bună prietenă fiicei sale de 19 ani. În primul lor interviu împreună, au vorbit despre relația strânsă dintre ele.

„Ce i-ai spune variantei mele mai în vârstă? Adică ce ți-aș spune ție, cea de peste câțiva ani? Da. Sper că-ți amintești toate lucrurile pe care ți le-am spus. Și va fi bine, Și dacă nu-ți amintești, sună-mă !”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Heidi Klum mai are doi fii, de 16 și 17 ani.

La 21 de ani, Cindy Crawford era un model de succes

Cindy Crawford și Kaia Gerber sunt un alt duo mamă-fiică ce atrage toate privirile. La 21 de ani, Cindy era deja un model de succes, iar Kaia pare că o ajunge din urmă. A defilat deja pentru branduri ca Celine, Alexander Wang sau Fendi.

Într-un interviu recent însă, Kaia a mărturisit că a mers la terapie pentru că se simțea singură, călătorind în toată lumea pentru show-uri de modă.

Iar din acest material nu puteau lipsi Kate Moss și fiica sa, Lila. Cu aceeași privire pătrunzătoare și părul blond, tânăra de 20 de ani a moștenit bună parte din farmecul mamei sale și este o prezență constantă la show-urile de fashion și în mediul online.

„Sfatul mamei mele e în general „cu cât mai puțin, cu atât mai bine”. În ceea ce privește machiajul, hainele...”

Lila Moss trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Yoni Hlebitz, un tânăr expert în marketing.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si