Close sidebar
Close sidebar

Copil de 12 ani, ucis de gripă în cursul nopții trecute

Un copil de 12 ani a fost ucis de gripă noaptea trecută. Băiatul fusese internat la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, în cursul dimineții de ieri.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit surselor Kanal D, copilul nu avea condiții medicale preexistente, ci o imunodeficiență majoră, iar, în cazul lui, gripa a avut o evoluție fulgerătoare.

A facut spasme, apoi a evoluat spre pneumonie hemoragica iar doctorii nu au putut sa il mai salveze.

Pe de altă parte, o femeie de 90 de ani, diagnosticată cu gripă pe baza testului rapid, a murit la Spitalul Judeţean Sibiu. În unitatea medicală, pe Secţia Terapie Intensivă, mai sunt internaţi trei pacienţi cu infecţii respiratorii.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: O femeie diagnosticată cu gripă pe baza testului rapid a murit la Spitalul din Sibiu

”O pacientă în vârstă de 90 ani, diagnosticată pozitiv pe baza testului rapid de gripă, a decedat în data de 29 ianuarie în cadrul Secţiei Clinice de Anestezie Terapie Intensivă. Pacienta a fost internată ieri, după ce a fost adusă la Unitatea de primiri Urgenţe cu Serviciul de Ambulanţă.

Femeia prezenta multiple comorbidităţi asociate vârstei, pneumonie severă şi era ventilată mecanic. Pacientei i s-au recoltat probe biologice pentru analize la Institutul Cantacuzino din Bucureşti”, a transmis, joi, Spitalul Judeţean Sibiu.

Citeste si: Copil de 11 luni, ucis de gripă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI