Close sidebar
Close sidebar

Copil de 7 ani din Constanta, muscat de un caine in zona capului cand se intorcea de la scoala

Un copil in varsta de 7 ani dintr-o localitate din judetul Constanta a ajuns la spital, luni, dupa ce a fost muscat de un caine care a rupt lantul si a sarit gardul unei gospodarii, victima suferind mai multe plagi la nivelul capului. Incidentul s-a petrecut in timp ce copilul se intorcea de la scoala.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor, reprezentantii Postului de Politie Albesti au fost sesizati luni, despre faptul ca un copil in varsta de 7 ani a fost muscat de un caine in timp ce se intorcea de la scoala spre locuinta sa din satul Arsa.

Oamenii legii au stabilit in urma primelor cercetari ca evenimentul ar fi avut loc dupa ce cainele, aflat intr-o gospodarie, a rupt lantul si a sarit gardul, muscandu-l pe copil. Cainele respectiv nu era inregistrat ca unul agresiv si urmeaza sa fie expertizat de catre specialisti, mai spun politistii.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Copilul a suferit plagi multiple la nivelul capului in urma atacului cainelui si a fost dus la Spitalul Municipal Mangalia pentru ingrijiri medicale.

Politistii fac cercetari in rem pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI