Close sidebar
Close sidebar

Corina Bogaciu, nepoata lui Florentin Pandele, a luat 5,35 la proba scrisa la limba romana de la BAC! Ce alte note a mai obtinut noua deputata

Corina Bogaciu este o tanara de 27 de ani care a candidat pe listele PSD Ilfov pentru un post de deputat si a reusit sa intre in Parlamentul Romaniei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara nu are un CV impresionant si nici studii superioare, dar se pare ca acest lucru nu a impiedicat-o sa obtina un mandat de patru ani in Parlamentul Romaniei.

Corina Bogaciu are un tata care a fost viceprimar al localitatii Voluntari, dar si un unchi celebru in postura lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari si sotul Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea.

Tanara de 27 de ani are in proprietate o locuinta de 244 de metri patrati in localitatea Voluntari, locuinta care se pare ca si-a cumparat-o din salariul obtinut la firma tatalui ei, un salariu micut, de numai 518 lei pe luna.

CITESTE SI: Nepoata lui Florentin Pandele a ajuns deputata la 27 de ani! Tanara are studii medii si a fost propulsata prima pe listele PSD Ilfov la alegerile de acum doua zile!

Ea are studii medi, a terminat liceul si are diploma de BAC pe care a obtinut-o cu media 7,68.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Notele luate de ea la disciplinele la care a dat examen sunt urmatoarele.

Limba romana: 7 oral; 5,35 scris;

Limba engleza oral: 8;

Matematica: 7,15;

Biologie: 8,6;

Educatie fizica: 10

Media: 7,68.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI