Potrivit unui comunicat de presa transmis vineri de Politia Capitalei,  cu o zi in urmapolitisti din cadrul Sectiei 2 au fost sesizati prin 112 de catre un barbat,in varsta de 53 de ani, taximetrist, care a reclamat ca a fost agresat de catre un client care ulterior i-a furat autoturismul.

Joi dimineata, taximetristul a luat din Campina doi clienti care i-au cerut sa ii duca la Bucuresti,  iar ulterior la aeroportul Otopeni.

In timp ce se aflau pe soseaua Bucuresti- Ploiesti, in zona unei intersectii, unul dintre clienti a tras frana de mana, a oprit autoturismul si l-a agresat pe taximetrist, care a reusit sa iasa din masina si sa strige dupa ajutor. in fata si in spatele taxiului au oprit alte doua autoturisme, timp in care agresorul s-a urcat la volanul taxiului si a plecat, lovind cele doua masini, spun politistii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

La scurt timp, barbatul, in varsta de 36 de ani, a fost prins si imobilizat de catre politisti, fiind dus pentru audieri la sediul Sectiei 2 Politie.

El a fost retinut pentru talharie si distrugere. Totodata, a fost identificat  sicel de-al doilea pasager din taxi, despre care taximetristul a spus ca nu a a avut nicio implicare in agresiune.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si