Close sidebar
Close sidebar

Costumele de baie de tip "burkini", interzise pe plajele de la Cannes

O decizie care ar putea sa infurie lumea musulmana a fost luata de catre primarul orasului Cannes, David Linsard.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta a anuntat ca accesul pe plaja si inotul sunt interzise pentru orice persoana care nu are tinuta pentru plaja care sa respecte bunele obiceiuri si secularismul, ceea ce reprezinta un principiu fundamental al Republicii franceze.

Decizia luata de municipalitate de pe Riviera franceza interzice purtare la plaja a costumelor de tip "burkini". "Tinuta de plaja care expune in mod ostentativ afilierea religioasa, in conditiile in care Franta si lacasele de cult sunt in prezent tinta atacurilor teroriste, risca sa pericliteze ordinea publica si acest lucru trebuie prevenit", a explicat primarul din Cannes decizia.

In Franta, in ultima perioada, decizia nu este singulara pentru ca un parc acvatic din Marsilia a fost nevoita sa anuleze un eveniment privat ce fusese planificat special pentru femei de religie musulmana. Evenimentul a fost anulat dupa ce a intampinat un val mare de opozitie, chiar si din partea politicienilor din "Hexagon".

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Încercând să-și facă singur de mâncare, un bărbat s-a înjunghiat din greșeală și a murit- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI