De ani buni, Gabriel Coveșeanu, alintat Cove, este o prezență constantă pe ecrane pentru public. Fostul asistent al Andreei Marin îndeplinește și funcția de manager al Teatrului ”Ion Creangă”, dar apare aproape zilnic la tv din postura de prezentator al unei emisiuni mondene,unde este coleg cu actrița Adela Popescu. 

Citeste si: Ce avere are văduva lui Șerban Ionescu! Actrița Magda Catone, care candidează pentru un post de consilier, are conturile pline! EXCLUSIV

Anual, ca manager de teatru, Cove își face datoria și își depune declarația de avere, așa cum trebuie să facă fiecare angajat de la stat aflat într-o funcție de conducere. Din respeectivul document oficial am aflat că Gabriel Coveșeanu deține trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală, la care se adaugă anexele aferente, adică patru boxe și două garaje. Salariul anual al lui Cove pentru funcția de manager de teatru este de 106269 lei, în timp ce pentru postul de prezentator tv Cove încasează anual 182014 lei. La toate aceste sume se adaugă și alte venituri anuale raportate de Cove, obținute din cinci colaborări: 31000 lei, 14500 lei, 11400 lei, 5000 lei și 1750 lei.

Cove câștigă anual 350000 de lei în timp ce soția lui, cadru medical, încasează de 8 ori mai puțin

În total, Gabriel Coveșeanu încasează anual suma de 351933 lei, ceea ce înseamnă că simpaticul prezentator se bazează lunar pe 29327 lei.

Tot în ultima lui declarație de avere Cove a trecut și venitul anual al soției, angajată la un spital de urgență, care încasează 42050 lei, adică 3500 lei pe lună, dar și alocația standard pentru copilul lor, Mihai Răzvan, 1536 lei pe an.

Cove și Adela
Cove prezintă o emisiune tv cu Adela Popescu

Cove are o motocicletă și un scuter, ultimul achiziționat anul trecut, deține circa 185000 lei în două conturi bancare deschise în 2017 și și-a împrumutat un prieten cu suma de 35000 de euro.

Înainte de căsătoria cu Florentina, care a avut loc în 2013, Gabriel Coveșeanu a mai fost însurat o dată, cu Maria Movileanu, dar căsnicia nu a durat decât un an, destrămându-se în 2010.  

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si