Singura problemă pare  să fie banii: într-un fel parcă nu prea iese socoteala dacă le iei şi pe unele, şi pe altele, fiindcă ofertele sunt multe, iar contul tău are şi el o limită.

Vestea bună este că nu va fi cazul să renunţi la nimic şi nu vei avea de ce să alegi între produsele preferate, pentru că acum poţi face simplu şi fără bătăi de cap cumpărături în rate, cu ajutorul soluţiei de finanţare de la Credex. Indiferent de modalitatea prin care preferi să îţi faci cumpărăturile, poţi accesa la

fel de uşor creditul în magazin sau online, astfel încât în final să achiţi produsele preferate de la Altex şi Media Galaxy în până la 60 de rate.

Condiţiile care trebuie îndeplinite sunt gândite astfel încît să-ţi permită să intri uşor în posesia creditului: în cazul în care eşti angajat, e necesar să ai cel puţin trei luni vechime la actualul loc de muncă, iar ca documente nu ai nevoie decât de actul de identitate. Dacă eşti pensionar, este necesar să prezinţi cuponul de pensie. În plus, trebuie să ai cetăţenie română şi domiciliul stabil în România, iar ca vârstă este nevoie să te încadrezi între 18 şi 70 de ani.

Dacă ţi-am captat deja interesul şi te întrebi cum poţi proceda pentru a accesa soluţia de finanţare Credex chiar de acasă, din faţa calculatorului, află că sistemul este unul foarte simplu şi conţine doar trei paşi:

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

1.  Alegi de pe altex.ro sau mediagalaxy.ro produsele pe care ţi le doreşti, după care la modalitatea de plată optezi pentru varianta “Rate online prin Credex”. Poţi alege orice produse, de la electrocasnice şi produse de îngrijire personală, până la telefoane, laptopuri şi câte şi mai câte!

2.  Intri apoi în legatură video cu un consultant financiar, care îţi va oferi orice alt detaliu doreşti să ştii şi te va ajuta să semnezi contractul tot online. Nu mai ai altceva de făcut în afară de a te asigura că ai la îndemână cartea de identitate şi că dispozitivul de pe care dai comanda este unul ce-ţi permite accesul la o cameră video şi la un microfon, astfel încât să poţi comunica de la distanţă cu consultantul Credex.

În cazul în care se întâmplă să întâmpini probleme în ceea ce priveşte utilizarea camerei şi microfonului, nu te descuraja, se rezolvă şi asta. Apelează departamentul de Call Center Credex şi unul dintre reprezentanţi îţi va oferi tot sprijinul necesar pentru a finaliza rapid cererea de credit.

3. Cel mai plăcut pas: produsele pe care tocmai le-ai comandat ajung în cel mai scurt timp chiar la tine acasă, prin curier. Nu mai rămâne decât să te bucuri de ele.

Dacă nu doreşti să îţi faci ratele online, ci preferi să cumperi prin credit din magazin, ai şi această variantă. La fel ca în cazul creditului pe internet, totul merge foarte rapid, ca să nu fie nevoie să aştepţi prea mult până cumperi produsele preferate.

Ce avantaje ai atunci când faci cumpărături prin Credex 

Având în vedere faptul că în perioada următoare Altex şi Media Galaxy te aşteaptă cu promoţii de nerefuzat, e bine să ai la îndemână o soluţie de rezervă, mai ales dacă nu vrei să dai toţi banii deodată sau dacă bugetul tău este prea mic pentru toate produsele de care ai nevoie.

Credex e varianta cea mai bună de a intra foarte repede în posesia produselor preferate, fără să faci drumuri în plus la sucursala unei bănci, pentru a semna acte. Poţi rezolva totul online, de la procesul de cumpărare, până la creditul propriu zis.

Citeste si: Veste importantă pentru pensionare! Informații privind creșterea pensiilor de la 1 ianuarie- kfetele.ro

Citeste si: Cum a fost surprins David Popovici în miezul zilei într-un parc din București: “De ce cred unii că băiatul ăsta stă numai în apă?!”- radioimpuls.ro

Citeste si: Alertă națională după ce bona din Hunedoara i-a pierdut pe cei trei copii ai unui milionar. Cine este Adrian Marţian, tatăl copiilor- antena3.ro

Având în vedere faptul că se acordă foarte uşor şi se procesează la fel de repede, nu vei pierde timp şi vei putea prin urmare să profiţi de promoţii, inclusiv cele de Black Friday. Nu îţi vei bate capul cu copii după un munte de acte şi nu vei fi supus unei birocraţii inutile.

Venitul nu va mai reprezenta o piedică atunci când vine vorba de achiziţionarea produselor preferate – Credex îţi este alături chiar dacă ai un salariu mic sau o pensie modestă. În plus, suma la care ai acces este una care îţi permite să cumperi mult şi bine: limita de cumpărături este de până la 20.000 de lei online şi 30.000 de lei în magazine. Perioada de rambursare poate fi de la 6 până la 60 de luni.

Profită acum de promoţiile de Black Friday şi cumpără tot ce-ţi trebuie, fiindcă banii nu mai reprezintă o problemă: Credex îţi stă la dispoziţie, gata oricând să te ajute să intri în posesia produselor pe care ţi le doreşti.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si