Efectul resimțit de către femei se manifestă prin apariția inesteticelor riduri, a căror influență negativă asupra stimei de sine este bine cunoscută. Atenția se îndreaptă astfel către produse special concepute pentru a rezolva această problemă, mai exact, către cele mai bune creme antirid și seruri minune.

Conștienți de faptul că frumusețea exterioară este un aspect pe care femeile pun mare accent, experții GEROCOSSEN au creat game dedicate de cosmetice pentru lupta împotriva îmbătrânirii premature a tenului.

Orice tip de cremă antirid de la GEROCOSSEN conține ingrediente active, de proveniență naturală, cu un grad ridicat de eficacitate dovedită în ceea ce privește estomparea ridurilor.

Mai jos, trecem în revistă ingredientele active regăsite în componența produselor din gamele speciale antirid ale brandului și modul în care acestea își îndeplinesc scopul pentru care au fost create:

  • Poly-Helixanul (extractul de melc)

Grație uimitorului cocktail de substanțe active concentrate și pure regăsit în extractul de melc (colagen, elastină, aminoacizi, proteine, vitamine, alantoină și mucopolizaharide), o cremă de față antirid ce are la bază această substanță va aduce nenumărate beneficii pielii.

În primul rând, extractul de melc stimulează producția de colagen și elastină. Apoi, fiind cunoscut ca un excelent regenerant și cicatrizant, Poly-Helixanul favorizează proliferarea celulară, ajutând la umplerea ridurilor și diminuarea vizibilității acestora. De asemenea, oferă o mare protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB, responsabile de foto-îmbătrânirea accelerată a pielii.

Cremele antirid regăsite în gama GEROCOSSEN Melcfort Skin Expert au în componența lor extractul de melc Poly-Helixan.

Alături de acesta se regăsesc și alte ingrediente de proveniență naturală, precum: uleiul de avocado, uleiul de argan și untul de Shea. Această combinație se dovedește a fi una dintre cele mai eficiente metode de estompare a ridurilor profunde. În cadrul acestei game, orice femeie poate găsi cea mai bună cremă antirid, adaptată nevoilor tenului său.

  • Uleiul de argan

Acest ulei natural este foarte cunoscut pentru numeroasele sale proprietăți benefice pe care le are asupra pielii.

Cu rol principal în hrănirea și hidratarea pielii, uleiul de argan contribuie la diminuarea ridurilor și la redarea elasticității de odinioară a tenului. Tocoferolul (vitamina E), cel mai puternic antioxidant regăsit în arborele de argan, este cel care estompează efectele vizibile ale îmbătrânirii premature.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gama GEROCOSSEN Argan Bio a fost concepută de către experți cu scopul de a hidrata intensiv pielea, estompând cu succes ridurile superficiale și pe cele mai profunde. Cum contribuie o cremă antirid 30+ sau chiar 55+ din această gamă la redarea fermității pielii?

Rolul antioxidant al coenzimei Q10 din componența cremelor antirid Argan Bio protejează structura pielii de moleculele dăunătoare din mediul înconjurător, întârziind procesul de îmbătrânire. Combinarea inteligentă a ingredientelor este cea care oferă tenului un aspect neted, uniform și vizibil întinerit.

  • Algele marine

Recunoscute în întreaga lume pentru efectul regenerant și calmant, algele marine sunt utilizate de sute de ani în ritualurile de înfrumusețare ale tenului. Grație antioxidanților puternici regăsiți în structura lor și a vitaminelor conținute (A, B, C și E), algele au o putere extraordinară de a elimina, în mod vizibil, semnele îmbătrânirii.

Din acest motiv, experții în cosmetică ai brandului GEROCOSSEN le-au introdus în compoziția cremelor antirid din gama Algaderm Anti-Age. Astfel, complexul de ingrediente de origine naturală din aceste creme (ulei de argan, de susan, jojoba și avocado) ajută pielea să-și recapete echilibrul și, în același timp, estompează ridurile fine, le reduce pe cele profunde, iar pe cele viitoare le previne.

GEROCOSSEN redă încrederea femeilor în lupta cu trecerea timpului

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Ajută-ți tenul să-și recapete elasticitate, fermitatea și aspectul tânăr de altă dată cu ajutorul cremelor antirid de la GEROCOSSEN.

Pentru că experții brandului s-au dedicat în totalitate perfecționării produselor, astăzi acestea sunt capabile să răspundă în mod optim nevoilor femeilor ce se confruntă cu riduri. Astfel, fie că alegi o cremă antirid din gama Melcfort Skin Expert sau una din gama Argan Bio, ai certitudinea unui produs de înaltă calitate, inspirat din natură.

Pentru a obține rezultatele scontate, nu uita să alegi crema antirid în funcție de tipul tenului. De asemenea, acordă o atenție deosebită întregului ritual de îngrijire a pielii și stilului de viață!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si