Crima a avut loc joi, trupul neînsufleţit al lui Gabriel fiind descoperit în maşina sa, în apropierea unei şcoli din zona Tottenham. Un șofer de autobuz a fost cel care a alertat autoritățile. după ce a observat că românul nu mişcă în maşina sa. La 40 de minute de la sosirea poliţiştilor şi a medicilor a fost declarat oficial decesul românului.

Gabriel Bringye era din Oradea, dar locuia de 13 ani în Marea Britanie alături de logodnica sa, Mara.

Se consideră că Gabriel Bringye a fost ucis de un client cu care a avut un conflict spontan sau în urma unui atac deliberat, pus la cale cu mult timp înainte.

Citeste si: Românul ucis în Londra se pregătea de nuntă

Citeste si: O tânără a fost împușcată în cap, în timpul protestului din Myanmar

O tânără a fost împușcată în cap, în timpul protestului din Myanmar

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Femeia, pe numele său Mya Thweh Thweh Khine, este prima victimă cunoscută a protestelor pro-democrație care se desfășoară de două săptămâni ]n Myanmar, în urma preluării puterii de către armată la 1 februarie.

Tânăra împlinise recent 20 de ani și se afla în stare critică din 9 februarie, când a fost împușcată la un protest din Naypyidaw. La momentul respectiv, o sursă cu informații directe despre victimă a spus pentru CNN că ea a fost dusă la spital cu o plagă în cap.

Citeste si: Lovitură de stat în Myanmar. Proteste masive, unde mai multe persoane au fost rănite

Între timp, purtătorul de cuvânt al Partidului Ligii Naționale pentru Democrație (NLD), Kyi Toe, a declarat într-o postare pe Facebook că un glonț a străpuns casca de motocicletă pe care o purta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si