Close sidebar
Close sidebar

Crima oribila in Ploiesti. O mama si-a ucis fiul, apoi i-a ascuns cadavrul in curte. Sora victimei l-a ars cu ulei incins

Groază în Ploieşti, după ce o mamă a recunoscut că şi-a ucis fiul, apoi i-a ascuns cadavrul în curte! Banii ar fi fost motivul, spun cunoscuţii victimei, care susţin că femeia ar fi fost ajutată şi de celălalt fiu al ei. Pe de altă parte, sora bărbatului scoate la iveală detalii şocante! ##VIDEO29660##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Asa a ascuns femeia crima care pare sa fi avut loc in urma cu 2 saptamani. Cuprinsa de remuscari, mama s-a autodenuntat, aseara, cand le-a spus anchetatorilor si cum a incercat sa scape de cadavru.

Scandalurile din familia barbatului pareau sa se invarta in jurul unei mosteniri de-a victimei. Omul, care mai are doi frati, ar fi sustinut, in repetate randuri, ca atat ei, cat si mama ar fi vrut sa-l ucida, si averea ar fi fost motivul. "Pe data de 7 octombrie, seara la ora 12.20 a venit la mine acasa, mi-a zis, eu simt ceva. Simt ceva, nu stiu, a venit fratele din Germania si simt ca o sa ma omoare", povesteste iubita baiatului.

In timp ce vecinii au fost la un pas sa le linseze pe mama si pe sora vitrega a lui Lucian, varianta celei din urma arunca in alta lumina cazul.
"In noaptea aia a venit Lucian acasa baut, in pat, ea dormea, el s-a suit peste ea si a batut-o pana a obosit, a vrut s-o si violeze. N-a mai rezistat, s-a gandit, a vurt sa se spanzure, dupa care s-a gandit ca nu poate sa ne lase pe noi sa ne luptam cu el. Am inteles ca a si consumat alcool ca sa-si faca curaj.", spune sora victimei.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Sora vitrega a barbatului isi apara mama. Scapat de sub control si cazut in patima alcoolului, victima ar fi terorizat-o ani la rand pe cea care i-a dat viata. Asa ar fi ajuns sa fie capabila de cel mai cumplit pacat, iar cunoscutii spun ca nu o singura data Lucian a fost la un pas sa moara de mana propriei mame.

Dupa autodenunt, femeia a fost audiata toata noaptea de procurori. Numai ea stie ce a putut sa le spuna oamenilor legii pentru a le explica ceea ce au vazut in curte, cand au venit sa dezgroape cadavrul.  Daca justitia o va gasi vinovata, batrana risca sa-si petreaca restul vietii in inchisoare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI