Ieri după-amiază a avut loc un măcel în județul Argeș. Cinci persoane, printre care și o fetiță de cinci ani, au pierit. Criminalul este chiar un membru al familiei, în vârstă de 53 de ani. Omul are grave probleme psihice.

Citește si: Sugrumat până la moarte sub ochii trecătorilor

Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că și-a găsit familia moartă în casă.

Era vorba despre soția, fiica în vârstă de cinci ani, cei doi socri și un cumnat.

O familie întreagă a fost ucisă în Argeș

Criminalul și-a ucis sora, părinții, fratele şi nepoata, în vârstă de cinci ani. Autoritățile au transmis inițial faptul că victimele prezentau mai multe plăgi prin înjunghiere la nivelul corpului, însă ulterior s-a aflat că s-au găsit urme de violență.

Individul se află acum în custodia polițiștilor, iar cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Bărbatul ar fi încercat să se ascundă într-o pădure din apropiere înainte de a fi găsit, pentru a-și pune capăt zilelor.

Citește si: Interlop român, decizie incredibilă. S-a predat autorităților din Italia: „Trebuie să înfrunt această situație într-o țara cu o Justiție corectă”

Poliția l-a găsit la timp, însă, iar la fața locului s-au deplasat și polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov, polițiștii de investigații criminale și luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Echipajele prezente la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Criminalul este un bărbat în vârstă de 53 de ani. Despre el, primarul spune că era luat în evidență de către DGASPC Argeș și că primea o indemnizație în valoare de 375 de lei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov, județul Argeş, a precizat la Antena 3 că sora agresorului era asistentă la spitalul Militar, iar soțul ei medic la spitalul militar- general care se pensionase în urmă cu două luni.

„Persoana respectivă, Stan Viorel, avea 52 de ani și era în evidențele medicului de familie din 2007 ca persoană cu handicap psihic permanent. Locuia într-o casă cu părintii și fratele, iar peste drum de casa respectivă locuia sora, cu cumnatul și cu fata lor de 5-6 ani.

Era luat în evidență de către DGASPC Argeș, primea indemnizația aceea de 375 de lei.

Nu ne-a creat probleme de niciun fel în localitate. Paradoxul face ca medicul de familie să locuiască la câteva case de dumnealui. Tatăl sau era inginer biolog, sora asistentă la spitalul militar, cumnatul care din fericire nu era acasă- medic la spitalul militar, fratele era taximetrist și necăsătorit.

Nu prea ieșea din casă, nu au existat probleme până acum. Din spusele celor care analizează pe aici, l-au prins deja, a vrut sa fugă în pădure, a vrut sa se taie la gat, jandarmii si polițiștii l-au oprit si este acum in dubă”, a

declarat primarul.

Criminalul și-a recunoscut fapta

După ce a ucis cinci oameni, lovindu-i cu pietre de diverse dimensiuni, dar și cu obiecte extrem de ascuțite, agresorul a fugit într-o pădure din apropiere. El voia să se omoare, dar a fost prins la timp de către autorități.

stan viorel

Stan Viorel are 53 de ani.

Citește si: Un bărbat de 38 de ani a fost ucis în urma unui conflict izbucnit într-o mașină

Criminalul și-a recunoscut fapta, iar în fața anchetatorilor a precizat că a premeditat crima, însă nu a spus de ce a aleg să recurgă la asemenea gesturi și să le ia viața tuturor rudelor sale.

Citeste si: Gheorghe Turda, confesiuni în lacrimi despre soția sa. Ce a învățat de la partenera de viață? „Ca doamna nu a fost o altă femeie.”- kfetele.ro

Citeste si: Temperaturi extreme în România! Meteorologii au emis cod galben și portocaliu pentru vineri și sâmbătă- radioimpuls.ro

Azi se va face autopsia celor cinci cadavre pentru a se stabili cu exactitate modul prin care acestea au murit, însă Dan Manu, conferențiar universitar, medic-șef legist la Serviciul Județean de Medicina Legală Argeș susține că oamenii au fost loviți cu pietre și că întreaga crimă s-ar fi desfășurat pe parcursul a mai multor ore.

„Cu pietre de diferite dimensiuni și obiecte. Au fost găsiți în camere toți. E dramatic, și mie îmi este foarte greu să vorbesc. Fiecare victimă e într-un loc diferit cu excepția mamei și a copilului”, a spus acesta.

Anchetatorii încearcă să afle de ce bărbatul a recurs la un astfel de gest. El era cunoscut cu probleme psihice, iar oamenii din localitatea Bascov susțin că aceasta era foarte retras, nu ieșea prea des din casă și nu vorbea cu nimeni.

Citește si: Descoperire înfiorătoare despre masacrul din Bascov. Unde s-a refugiat criminalul, după ce și-a ucis familia

„Dacă mă întrebați pe mine, ca medic legist eu cred că toți 5 au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu înspre dimineață”. În ce-l privește pe suspect, acesta era în tratament, se afla în evidența unui medic psihiatru și lua medicamente. În plus, acesta era dispus la dialog, a declarat șeful IML Argeș, potrivit Observatornews.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si