UPDATE 17.55. Informația inițială potrivit căreia Luiza ar fi fost sechestrată și batjocorită timp de 3 luni nu se confirmă. Fata a fost violată și apoi ucisă chiar în ziua răpirii. 

Criminalul a fost audiat pe tot parcursul nopții, iar  anchetatorii au reușit să afle cum a ucis-o pe Luiza, tânăra răpită în luna aprilie.

Surse din anchetă au dezvăluit că bărbatul ar fi declarat că timp de 3 luni ar fi batjocorit-o pe tânăra de 18 ani, a ucis-o la jumătatea lunii iulie și a aruncat-o un zona în care

Oltul se varsă în Dunare.

Tot in fața anchetatorilor, bărbatul ar fi spus că a a omorat-o pe fata de 18 ani atunci când a aflat că dosarul privind dispariția fetei a fost preluat de procurorii DIICOT.

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie. Ea plecase de acasă, către Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. La acel moment, era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

La data plecării, era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupţi în genunchi, pulover de culoare negru, tenişi de culoare albastră. Conform Poliţiei, fata avea asupra ei telefonul mobil, care era închis, la momentul postării anunţului dispariţiei.

Procurorii i-au schimbat criminalului din Caracal incadrarea juridică, la omor calificat. Pană acum, el fusese cercetat pentru infractiunile de viol si trafic de minori.

 

 

 

Citeste si: Pe internet circulă un filmuleț cu un tânăr care îl susține pe Gheorghe Dincă. Mesajul pe care l-a transmis a stârnit revoltă

Citeste si: Ce conține pachetul pe care i l-a adus soția criminalului în arest

Citeste si: Furtuna a făcut ravagii în Arad duminică

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Cosmina Ionela Vlad, tânăra din Brăila dispărută de 3 săptămâni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si