Close sidebar
Close sidebar

Criminalul artist din Romania se intoarce la inchisoare - A stat 16 ani in puscarie, a scris acolo cel mai lung poem, dar acum a comis o noua fapta penala

Lumea il cunoaste pe Florin Geanopol, un barbat de 52 de ani din Vatra Dornei, care a devenit cunoscut pentru ca a scris in puscarie cel mai lung poem, o poezie de 27.000 de strofe.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

El a intrat initial in puscarie dupa ce a comis o crima, dar a fost eliberat in 2012. Florin si-a ucis un prieten si pe concubina lui si a fost condamnat la inchisoare in 1996.

Din pacate pentru el, de curand, Florin a fost din nou adus in fata magistratilor si a fost condamnat iar la cinci ani de inchisoare cu executare dupa ce a fost prins ca a furat bagajul unei femei aflate in tren.

Dorneanul a fost incarcerat la Penitenciarul Botosani.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Florin Geanopol este celebru pentru opera "Scrisoarea Umanitatii", un poem scris pe 1.500 de pagini care cantaresc 6 kilograme.

In 2012, cand a fost eliberat, el s-a apucat de vandut sucuri, apa si bere prin trenurile care se deplaseaza pe ruta Iasi- Timisoara.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI