Seful Politiei Romane a anuntat ca patru persoane sunt suspecte. Tot el spune ca ancheta ar putea fi finalizata in scurt timp.

In Romania sunt 577 de dosare de omor cu autor necunoscut. Adica, 577 de criminali umbla liberi, printre noi. Unul dintre ei este cel care a ucis-o pe Estera. Fetita de cinci ani a fost gasita moarta in seara zilei de 30 aprilie, intr-una din halele unui fost combinat din Baia Mare.

Estera fusese violata si ucisa cu o cruzime greu de imaginat. 

Dupa doua luni si jumatate, seful Politiei Romane anunta ca ar putea avea curand un suspect principal.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Avem un cerc de suspecti care a fot restrans, da. Sunt patru persoane, sunt din zona.", a declarat Ioana Buda, inspector general al Politiei Romane 

In acest timp, localnicii sunt speriati si isi tin copiii pe langa ei. Pana acum, zeci de suspecti au fost dusi la politie si verificati.

Prin sita anchetatorilor au trecut mai multi minori, un preot, tatal vitreg al fetitei, vecini, rude, dar si un adolescent care s-a inecat chiar in timp ce politia il considera suspectul principal. Cei banuiti au fost testati cu poligraful, iar ADN-ul lor a fost comparat cu cel gasit la locul faptei.

Niciunul insa nu s-a potrivit.

Sursa: observator.tv


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si