Criogenarea ovulelor rămâne o metodă bună pentru sănătatea femeilor care nu pot duce o sarcină până la capăt. De cele mai multe ori, medicii specializați recomandă femeilor să efectueze cât mai multe analize înainte de procedură.

Metoda care să te ajute să rămâi însărcinată este criogenarea ovulelor

Chiar dacă, procedura este una standard, există diferențe în abordarea fiecărei paciente. De exemplu, numărul de ovule recoltate depinde de vârsta la care se face. De la o femeie care are vârsta de 30 de ani pot fi recoltate 10 ovocite, care sunt suficente pentru a putea avea doi copii.

Citește și: Etapele procesului de fertilizare in vitro

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Pentru această metodă, femeile trebuie să scoată din buzunar în jur de 2.000 de euro. În plus, pacienta mai achită un abonament anual, pentru păstrarea ovulelor congelate. 

Potrivit studiilor, 1 din 10 femei are șanse mai mari să rămână însărcinată cu ajutorul unui ovul congelat. Acesta va putea rămâne congelat pe o perioadă de 10 ani, însă pentru înseminare există o limită de vârstă.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si