Nu mai este Cristian Boureanu ceea ce a aratat intregii tari pana acum? Dupa doua luni petrecute in spatele gratiilor, si linistea si-o gaseste in alta parte, nu dupa o sesiune de meditatie in arestul politiei.

Cristian Boureanu a fost surprins de paparazzi wowbiz.ro cand iesea din biserica, impreuna cu iubita lui si o prietena de-a acesteia.

Este primul drum pe care il face dupa eliberarea din arest.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Daca pana acum obisnuia sa-si petreaca vara in concedii luxoase in strainatate sau pe Litoralul romanesc, Cristian Boureanu se vede nevoit sa-si schimbe obiceiurile in schimbul celui mai mare avantaj: libertatea.

A fost eliberat sub control judiciar, asa ca este obligat sa mearga zilnic sa semneze la circa de Politie din apropierea casei sale si are interdictie de a parasi Bucurestiul.

La biserica, sa se roage, nu il opreste nimeni asa ca...

afaceristul s-a recules pret de 30 de minute in locasul de cult din capitala.

La iesire, Boureanu si-a luat iubita de gat si a sarutat-o pasional. Parca se observa si un inel de logodna care straluceste tare pe degetul ei. Oare a fost ceruta de sotie? Sa fie inelul pe care Laura il afiseaza si il poarta cu mandrie semn de... casatorie? O sa aflam cat de curand!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si