Inainte de audieri, fostul primar al Sectorului 4, a declarat ca firma fiului sau nu a desfasurat afaceri cu statul.

" Societatea baiatului meu nu a avut niciodata afaceri cu statul, nu a vândut si nu a incasat niciun leu de la stat", a spus Cristian Popescu Piedone, potrivit Agerpres.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

ANI sustine ca, in perioada 2013 – 2015, Cristian Popescu Piedone a semnat, in calitate de primar, sase acorduri de functionare si doua autorizatii de functionare pentru „God Trust Enterprises SRL”, „Sport Team Kart SRL” si „Chocoland SRL”, ca urmare a cererilor formulate si semnate olograf de catre copiii acestuia, asociati si administratori ai societatilor comerciale.

Mai mult decât atât, mai spun inspectorii, începând cu anul 2013, S.C Sport Team Kart SRL, societate administrată de către fiul persoanei evaluate, a încheiat patru contracte cu Administraţia Domeniului Public Sector 4, instituţie subordonată Consiliului Local Sector 4, pentru ocuparea unei suprafeţe de 400 mp. Însă, în urma măsurătorilor efectuate a rezultat că aceasta ocupă suprafaţa de 2.234 mp.

În urma constatării conflictului de interese penal, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si