Close sidebar
Close sidebar

Cristiano Ronaldo, tot mai aproape de Juventus Torino! Jucatorul este asteptat astazi sa semneze cu italienii!

Internationalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este asteptat, marti, la Torino, unde ar urma sa semneze un contract cu Juventus, relateaza Mediaset Sport.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In prezent, portughezul este in vacanta in Grecia.

Vineri, Juventus Torino a precizat, intr-un comunicat emis dupa o solicitare a autoritatii italiene de reglementare a sectorului financiar, Consob, ca in perioada de transferuri evalueaza diverse oportunitati si ca atunci cand o mutare va fi perfectata va furniza informatiile adecvate.

Conform presei din Italia, Spania si Portugalia, Juventus va obtine transferul lui Ronaldo de la Real Madrid pentru aproximativ 100 de milioane de euro.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Transferul atacantului portughez Cristiano Ronaldo de la Real Madrid la Juventus Torino este o chestiune de ore, anunta cotidianul Record.

Presedintele gruparii Real Madrid, Florentino Pérez, si Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, s-au intalnit miercuri seara si au stabilit detaliile tranzactiei.

Cvintuplu castigator al Balonului de Aur mai are contract cu Real Madrid pentru inca trei ani.

Ronaldo joaca la Real din 2009.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI