De aceasta data, nu este vorba despre un rol intr-un spectacol de teatru sau despre un film, ci despre un job de consultant artistic in cadrul Centrului Cultural Arcub, care apartine Primariei Municipiului Bucuresti. Prezenta joi seara la un eveniment, actrita ne-a vorbit despre indatoririle pe care le are la noul sau job, recunoscand ca de multe ori se schimba la birou inainte sa plece de acolo direct la evenimente. 

“Lucrez la Centrul Cultural Arcub, centrul Municipiului Bucuresti. Da, lucrez la doamna Firea, sunt subordonata! Sunt consultant artistic, facem proiecte culturale. Dupa cate stiti, acum avem evenimentul Piata Festivalului George Enescu. Noi ne ocupam de evenimentul din aer liber, care a inceput pe 2 septembrie si se termina pe 10 septembrie, dar continua pana pe 24 septembrie cu transmisiile de la Sala Palatului. Este nebunie, in fiecare seara este aglomeratie. Lumea este superba si oamenii sunt foarte frumosi si dornici sa asculte muzica clasica.

Cei care vin au si cateva premii: pot castiga o bicicleta, o excursie la Roma, un sistem de securitate in casa sau vouchere. Alte proiecte ale mele sunt legate de teatru sau de jazz. Avem proiecte in lucru, de acum si pana in septembrie anul viitor. Avem de lucru mult!”, a declarat Cristina Cioran pentru stirilekanald.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cum era de asteptat, munca de birou de la Centrul Cultural Arcub este total diferita de cea artistica insa, Cristina Cioran nu se sperie, ba chiar pare entuziasmata de noul ei job. Pentru ca programul de munca este intens si, peste zi, intervin fel de fel de schimbari si de evenimente, fosta prezentatoare “Draga mea prietena”, de la Kanal D, si-a dus la birou haine de schimb pe care sa le foloseasca in caz de nevoie.

“Am un sertar la birou in care tin doua perechi de incaltaminte: o pereche de pantofi casual si o alta cu toc, asta pentru ocazii speciale. Desigur, exista si sertarul in care am haine de schimb, o bluza, o camasa care sa ma scoata in diferite situatii. In masina nu am, nu mai tin haine si incaltari”, ne-a declarat actrita Cristina Cioran.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si