Close sidebar
Close sidebar

Csibi Barna e in sfarsit multumit! Extremistul din Miercurea Ciuc a pozat mandru steagul Tinutul Secuiesc arborat la sediul UDMR din Sangeorgiu de Padure!

Csibi Barna este un personaj controversat in Romania.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Trimis in judecata pentru promovarea ideologiei fasciste si xenofobe, extremistul Csibi Barna a devenit celebru pe meleaguri mioritice dupa l-a "spanzurat" simbolic pe Avram Iancu, pe care-l considera criminal.

Recunoscut drept un personaj care face plangeri penale multor autoritati din Romania, Barna (originar din Miercurea Ciuc) a postat mandru pe blogul lui, zilele trecute, o fotografie cu sediul UDMR din localitatea Sangeorgiu de Padure (judetul Mures), acolo unde era arborat si steagul Ungariei, dar si cel al Tinutului Secuiesc, pe langa cele ale Romaniei si Uniunii Europene!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI