UPDATE: Polițiștii au transmis informații cu referire la accidentul petrecut. La momentul sosirii polițiștilor nu era nimeni prezent la fața locului.

„La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat şi a intrat intr-un şanţ. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi că evenimentul rutier s-a produs la km 13+ 500, în zona localităţii Dobroeşti.

La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unităţii de poliţie competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existenţa vreunei victime. Poliţiştii rutieri efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Ilfov.

La volanul autoturismului ar fi fost Gigi Becali, iar din primele informații, patronul FCSB ar fi încercat să evite impactul cu o altă mașină. Inițial, s-a speculat că la volanul mașinii s-ar fi aflat Ionuț Luțu.

Cum a ajuns mașina lui Gigi Becali să fie implicată într-un accident?

Pe surse, Gigi Becali ar fi sunat la 112 și ar fi anunțat accidentul.

Inițial s-ar fi spus că Ionuț Luțu era la volan. Când a ajuns Poliția la fața locului, nu ar mai fi fost nimeni. În timp ce polițiștii efectuau cercetările la fața locului, ar fi venit Ionuț Luțu cu o altă mașină. Oamenii legii ar fi vrut să-l testeze cu etilotestul, moment în care Luțu ar fi spus că la volan s-ar fi aflat, de fapt, patronul FCSB. Gigi Becali ar fi fost contactat de Poliție și ar fi mărturisit că el se afla la volan în momentul evenimentului rutier și că se va prezenta la secție în termenul legal de 24
de ore. Când va ajunge la secție, el va fi testat cu alcooltestul. La fața locului, ca martor, s-ar fi aflat doar un paznic, care a ieșit când a auzit bubuitura, și a văzut mașina în șanț.

Mașina lui Gigi Becali implicată într-un accident

Mașina lui Gigi Becali implicată într-un accident

[Sursa foto: Digi Sport]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citește și: Mașina lui Gigi Becali a fost implicată într-un accident. Prima reacție a patronului de la FCSB

Apoi, la scurt timp după eveniment, patronul FCSB a venit cu prima reacție:  „Nu sunt bine, sunt foarte bine.

Veneam de la biserică, am intrat într-o depășire pe centură. Un alt om n-a ținut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat și el în depășire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în șanț și gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat și am intrat eu în șanț ca să-l evit pe el.

Citeste si: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luțu. Eu am plecat, am lăsat mașina acolo și l-am chemat pe Luțu să ia mașina. Eram doar eu în mașină.

Celălalt șofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să știu eu cine era? Eu am intrat în șanț și la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică”,  a declarat Gigi Becali la România TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si