Dacă și tu ești adepta ținutelor casual și îți dorești să descoperi moduri creative de a-ți accesoriza ținutele, pentru a evita astfel orice urmă de monotonie, te invităm să descoperi în articolul următor câteva idei inspirate pentru accesorizarea unui outfit casual. Iată cum obții extra flair cu ajutorul accesoriilor potrivite!

1. Adu ținutei casual sclipire cu bijuteriile potrivite

Orice femeie știe că bijuteriile strălucitoare sunt accesoriile perfecte pentru ținutele pe care le poartă, indiferent de stil.

Așadar, dacă porți o ținută casual formată din jeans și tricou, poți aduce un plus de stil outfitului cu ajutorul unei perechi de cercei stud cu pietre prețioase și a unei brățări cu talismane. Dacă la baza ținutei casual stau un top simplu și o pereche de pantaloni conici în nuanțe primăvăratice, poți opta pentru o pereche de cercei statement, iar ținuta ta va deveni instant casual chic, nu doar casual!

Citește și: 5 tipuri de outfit-uri ȋn care poți integra un colier cu bile de piele hand-made

2. Completează-ți outfitul cu o geantă de mână

Chiar și atunci când ieși în oraș într-o ținută casual, o geantă superbă poate transforma acest look cu foarte mare ușurință. Orientează-te spre modele de genți din piele, în nuanțe vibrante sau cu pattern-uri florale delicate.

Lanțurile metalice în cazul genților de umăr sau mânerele din perle în cazul genților de mână pot adăuga o notă rafinată senzației de casual pe care o emană ținuta ta.

3. Fă o declarație de stil cu ochelari de soare

O pereche cool de ochelari de soare nu doar că îți va proteja ochii de razele UV dăunătoare, însă este și un accesoriu fantastic într-un look casual lipsit de vitalitate.

Prin urmare, optează pentru modele de ochelari de soare în stil cat eye sau de inspirație retro, pentru a-ți scoate întreaga ținută din anonimat. Poți îndrăzni chiar să-ți dai comandă de ochelari de soare cu lentile portocalii, pentru un efect glam garantat!

4. Elevează-ți look-ul cu ajutorul unei eșarfe

Eșarfele delicate și cochete de damă au avantajul de a stiliza până și cele mai banale ținute, motiv pentru care aceste accesorii se află în topul preferințelor atunci când vine vorba de crearea unor ținute cu stil pentru femei. Și vestea bună este că porți purta eșarfe în cele mai variate moduri, de la aspectul clasic la baza gâtului, până la purtarea acestora în păr sau aplicate pe geantă. Alege și tu o eșarfă în nuanțe neutre sau pastel și fă deliciul ținutelor tale casual de primăvară!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Geci de damă pentru iarnă pentru femeile în continuă mișcare

5. Definește-ți talia cu o curea

Dacă vrei să afli cum poți accesoriza cu ușurință o rochie casual, ia în considerare o curea delicată în jurul taliei.

Acest accesoriu practic nu doar că va reuși să-ți definească silueta prin accentuarea taliei, însă va și transforma un look în esență banal într-unul mai sofisticat și feminin. Optează și tu pentru o curea din piele cu cataramă strălucitoare, pentru a-ți scoate în evidență look-ul!

6. Poartă o pălărie chic la ținuta casual

Pălăriile sunt alte moduri creative de accesorizare a ținutelor casual, cu atât mai mult cu cât vin în cele mai variate modele, forme și materiale. De pildă, o pălărie din paie se va asorta perfect într-un outfit casual cu un top simplu, pantaloni și balerini. Și dacă în aceasta combinație vei integra și o pereche de ochelari de soare cu rame vintage, alături de o geantă de mână de dimensiuni mici, cu siguranță ținuta ta nu va trece neobservată!

Citește și: Ținute feminine pentru planuri de primăvară

Inspiră-te și tu din ideile de accesorizare prezentate în acest articol și transformă-ți ținutele casual într-unele cât se poate de feminine, pentru look-uri effortless chic în fiecare zi!

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si